Dokumentation: Utomjordisk kommunikation på kinesiska

Sedan min alien abduction har jag upptäckt att utomjordingarna skickar olika budskap till mig via min dator på mängder av sätt.
Ett lite nyare fenomen är hur hela världens natur tycks ha fått även en digital röst och att utomjordingarna verkar ha god koll på många saker som jag får se som intressanta att få utforska. Varje tillfälle är ett utrymme för läromål och kunskap i mitt liv. Jag suger åt mig som en öppen bok, som man säger i folkhemmen, medan man tiger som muren och förblir pantad.

Här är ett exempel på hur jag får utomjordiska budskap i datorn på de mest förunderliga sätt. Idag kom dem hela vägen ifrån Kina och det verkar gälla ett berg där och några björnar och medicinska frågor och börsnoteringar. En spännande ekvation som jag får be om fler svar från utomjordingarna för att förstå helt och fullt. Det kommer säkert med tiden. Ofta handlar saker i min resa om Gudar, urfolk, historia, naturens talan, gamla groll, nyare groll, gamla krig och stök med reinkarnation och religion. Och en värld som måste bli mer harmonisk.
Naturen ber ofta mig att få tala för sig genom mig och det är en typ av naturuppror med utomjordisk support som sker, så jag är inte direkt förvånad över samtalsämnena och jag ser hur de hör samman. Man ska vara rädd om urfolk och naturen, det kan vara det viktigaste den här planeten har. Är det något jag vet så är det det och är det något jag försöker försvara med alla medel jag kan så är det också det. Jag har också fått veta att det genom historien med avancerade metoder har försökt dödas utfolk på olika sätt. Sådant förtryck har tyvärr alltid existerat men det måste upphöra och sviterna och konsekvenserna efter hur det moderna samhället har plågat urfolk behöver redas ut. Vissa DNA-typer har tex inte alls mått bra av moderna medel för modifikation. Vissa blir störda av el och elektromagnetisk strålning och bär ett tufft jobb att försöka balansera den, andra är återfödda efter tortyr, vilket jag också har skrivit om och varpå utomjordingarna kräver upprättandet av en universell Lex Mengele.
Det kan låta lite invecklat och det är det också, jag får gå djupare in på det i ett annat inlägg. 

Det börjar hur som helst med att jag från ingenstans får texter på bloggen på andra språk som jag direkt tänker utforska eftersom det vore konstigt att de skulle dyka upp utan anledning eller mystik.
Genast tar jag tag i uppgiften och börjar översätta det spännande språken och allt vad de kan tänkas vilja säga mig. Idag ser linjen ut såhär.
 
 
 

Comprehensive analysis of microRNA-regulated protein interaction network reveals the tumor suppressive role of microRNA-149 in human hepatocellular carcinoma via targeting AKT-mTOR pathway - PubMed (nih.gov)
"Conclusion: This comprehensive analysis identified a list of miRNAs targeting AKTs and revealed their critical roles in HCC malignant progression. Especially, miR-149 may function as a tumor suppressive miRNA and play an important role in inhibiting the HCC tumorigenesis by modulating the AKT/mTOR pathway. Our clinical evidence also highlight the prognostic potential of miR-149 in HCC. The newly identified miR-149/AKT/mTOR axis might be a promising therapeutic target in the prevention and treatment of HCC."