Life in sync och logiska uträkningar av sönderslagna själars reaktionella förmåga

Men detta citat i åtanke kan man ju fundera över vad det är maktmissbrukare formar i samhället just idag. Man kan göra en studieövning och föreställa sig att staten är ens stränga styvförälder, att man själv plötsligt förvandlats till en femåring och så kan man försöka personifiera det hela. Och så kan man ju prova att försöka göra sig hörd om man i roll av femåring har avvikande åsikter om exempelvis mängden godis eller veckopengen, eller om man vill försöka argumentera om sina egna rättigheter på andra sätt. Man kan göra övningen med olika exempel. 
Ni kommer mycket snabbt finna att det inte finns något som helst utrymme för den saken. I vår "demokrati". Och att man som förtryckt kan växa enormt mycket på väldigt kort tid, men att det kan vara svårt för rötterna att hänga med i en så hastig utvecklingskurva och att de kan ge individen en växtvärk som är nära på outhärdlig. Vissa blåser helt enkelt ner rakt över den som planterade det träd man blev. Kanske ägnar sig läkare för lite åt naturen eller annan växtlighet, kanske är det därför de inte förstår dynamiken eller det logiska i att beräkna orsak och värkan i människor?
Jag tycker vissa människor verkar förstå principerna och mekanismerna bättre när det kommer till djur, mest om levande djur och inte de på slakthus i och för sig, varför vet jag inte med det kan handla om försvarstekniker. Men när det gäller människor verkar ingen ens räkna med att en människa faktiskt kan bli galen av att spärras in och utsättas för våld och övergrepp som är direkt tortyrliknande och försätter personen i en känsla av att befinna sig på just slakthuset själv. Ingen mår bra av det.  

En maktmissbrukande läkare har mött döden och jag har idag fått äran att dirigera henne till helvetet. Vi gör så nu. Eftersom ingen verkar inse allvaret i att vi har en välfärd som påminner om en sinnessjuk jävla diktatur. Själavandringen måste organiseras rejält om det ska bli ordning i världen. Det har sina anledningar det här med hur jag behövs för att styra om andar till olika ställen efter livet och det är oavsett på Guds begäran. Jag bara ger min syn på saken och så räknar vi ut det rimligaste. Inte minst har jag ju ett snyggt och enkelt facit i min eggen ryggsäck. Jag viftar bara med det som en duktig skolflicka åt Gud så ger han mig högsta betyg. Jämt. Allt är ju redan rätt i mitt facit och det vet alla. Även om det är besvärande.

En läkare har hur som haver avlivats av en torterad "patient" som hon själv avlivat i själen:
"Där hade hon 2014 vid ett tillfälle kort mött 56-åringen efter en trafikolycka på en akutmottagning.
Av patientjournalen framgick att mannen framstod som paranoid, psykotisk och aggressiv. Undersökningen slutade med att han fick en spruta morfin och blev tvångsinlagd, tvångsmedicinerad och fastspänd på psykiatrisk avdelning. Dagen efter skrevs han ut från sjukhuset.
56-åringen var dock oerhört besviken över behandlingen.
– Det var en mardrömslik situation och ett övergrepp på en människa, beskrev han det i rättssalen."
Patient mördade läkare – som hämnd för vård (expressen.se)

(Kort reflektion textinnehåll; Vilka fakta finns gällande hantering av pat i chocktillstånd, kända mekanismer i chocktillstånd, sjukhuspersonals kunskap/hantering av patienter i chock? Det är ocksåett faktum att ingen med rimlig anledning bör kunna torteras på detta sätt och sedan skrivs ut dagen efter- det är orimligt och väldigt uppenbart varför den här personen hade all rätt i varför han kände ett brinnande hat gentemot läkaren som berövat honom livet. Han verkar dessutom ha försökt att få upprättelse utan att någon som helst på annan maktposition lyssnat, vilket också är mycket likt mitt eget fall och många, många andra som heller aldrig blir lyssnade på. Det kan vara bra om media också belyser det faktum att var tredje person i Sverige har en psykisk störning, att mängder med helt vanliga icke-potentiella mördare kan råka hamna på institutioner där de överhuvutaget inte har att göra, att deras påstådda jävla diagnoser kan innebära att hela deras liv förintas och att barn och bil och hem tas ifrån en på en enda dag, att mängder med människor försöker göra sig hörda i och med att det förstör mer än vaddet ger en hälsan åter, men att det alltså krävs en jävla fläskig rubrik om mord för att media ens ska ta i ämnet. Det hade  rent förebyggande varit bättre att lyfta verkligheten ur ett perspektiv som inte skapar polarisering. I och med att ni på media når allmänheten och att det kanske är viktigt att både myndigheter och allmänhet lär sig att det är mycket svårt att generalisera olika termer och att de riskerar att få rundgång om de inte presenteras korrekt. Att påpeka att en människa har psykisk störning i ett land där var tredje person har det, eller poängtera att personen hade en shitlist- kan vara onödigt i och med att jag skulle uppskatta att det inte är ett reellt mått för att beskriva en genomsnittlig mördare.. Så kan jag sköta det där med polariseringen i och med att konstformen passar mig utmärkt och jag trivs med att vandra mellan polerna som ett levande batteri. Däremot tycker jag att det var en bra artikel att ha som underlag för diskurs och meningsutbyte och även som föremål att studera gällande min egen synkronisering och det digitala hjul som jag ju uppfunnit trots att ingen verkar tro på att det är sant. Det vore i övrigt absolut trevligare att ha media in person här hemma så att vi kunde prata som normalt folk, men förmodligen är jag allt för obehaglig att se i ögonen efter allt det här. Ibland är det andra människors skam som gör att de inte uppträder rakt framför en, det behöver inte vara ens eget fel.)

Artikeln, som naturligtvis är anpassad efter mitt eget liv, vilket också bör vara mycket tydligt för media vid det här laget. Inte minst då jag själv på flera sätt redan har upplyst dem om hur det här med de stora alltet verkar hänga samman med mitt liv. Det är som en löpande text som ständigt är länkad till media och de händelser de väljer att lyfta, Det stämmer jämt med vad jag går igenom eller skriver och argumenterar om. Jag ville helt enkelt upplysa så många som möjligt om detta eftersom jag vet att jag kan bevisa det, därför har jag kontaktat alla framstående inom bland annat media.
Och för att hela mitt liv har utsatts för det mest fruktansvärda förnedrande jävla experiment från myndigheterna i vår så kallade "välfärd"- och jag har försökt varna eftersom jag utan minsta tvivel kan förstå vilka risker det kan medföra att spärra in, tortera människor och frånta dem hela sin jävla själ utan vettig grund. Baserat på vaga undersökningar, som snarare driver en till fullkomligt vansinne- än att förhindra det. Det är oroväckande i mina ögon. 
Inte minst då jag gett mig helhjärtat in, i ett vetenskapligt och psykologiskt försök, att försöka förstå varje aspekt av vad jag utsatts för. Och vilka mekanismer det kan utlösa i en människa att bli sönderslagen av samhället själv.  På några sekunder kan det gå och inget har man att säga till om saken. 

Jag har noga studerat mig själv som ett exempel. Väl medveten om att jag aldrig skulle göra en fluga förnär i och med att det inte ligger i min natur att döda med annat än kollektiv voodo (vilket ännu inte existerar officiellt och därmed inte räknas).
Om man vet att man aldrig skulle kunna skada någon förutom med voodoo, spelar galenskap ingen som helst roll, bortsett från att den ger en ett ypperligt tillfälle att studera både ens egna synkroniserade vardag, överförandet av undertryckta känslor, skapandet av såväl individuella som kollektiva reaktioner, samt försöka kartlägga hur andra människor i allmänheten reagerar på den tortyr som tvångsvård och maktmissbruk innebär. Utan att en enda läkare ställs ansvarig för att de försökt mörda ens själ, systematiskt och utan minsta tendens till varken tvivel eller samvete, begått allvarliga brott mot en individ i underposition. Detta är inte välfärd, det är tortyr och det enda det här med alla jävla tvångsvård kommer leda till är just saker som det här.
Motstånd, raserade människor utan själ, röst och värdighet, kaos och våld. Mord och ond bråd död. Jag är inte ens förvånad. Det som förvånar mig är att inte en enda av alla dessa "högutbildade" läkare verkar ha räknat ut det och att den här kvinnan hade mage att ens fråga "Varför just jag" innan hon flög ner i helvetet. Allt jag har att säga är att hon hde många år på sig att räkna ut det. Och att hon förmodligen skadat många fler än den man som till sist inte verkade se någon annan utväg än att ta hennes demoniska uppenbarelse av daga. Och förpassa henne åt mig, som sedemera kan lotsa henne till helvetet för allt hon gjort och ställt till med. På sätt och vis har hon nära på tagit livet av sig själv i och med att hon uppfostrat sin egen mördare och drivit honom så långt att han tappat greppet fullkomligt i dessa underliga tider som nära på präglas av något övernaturligt som är svårt att ta eller se på. Så ser jag det om jag ska vara lite drastisk- vilket jag gärna är i och med att det har en funktion
Jag antar att det är en ny världsordning på gång och att den pyr som en galen vulkan under ytan i var och en. Skönt på ett sätt men naturlligtvis trist att inte ens högutbildat folk inser vad de försätter sig själva i. Det är underligt vad maktmissbruk gör med läkare. Och det är underligt med äkta karma och när man lyssnar på vad om faktiskt är sant, hur otroligt mycket man kan lära sig att förstå. Allt jag kan göra är att redogöra för hela jävla skiten så ärligt som det går, så att det kanske kan bli lite ändringar här framöver.

Också i och med att det känns rätt så onödigt att både ha ihjäl människors själar eller driva dem till att bli de sinnesrubbade varelser som de stämplats som av psykiatrin efter bara några minuters utvärdering. Det är fan i mig inte underligt att folk tappar greppet.
Det som åtminstone är skönt i mitt liv är just mitt intresse för voodoo och att jag aldrig ens skulle orka bemöda mig att ha ihjäl någon på ett fysiskt anträngande sätt.
Och att voodoo inte finns med i lagboken.
Tur för mig.

Nä kära läsare, nu ska jag fortsätta skriva på min egen "shitlist" här hemma. Det är folk som jag önskar livet ur med voodoo och som jag har förpassat till helvetet efter döden.
Jag kan säga, i strikt studiesyfte, att jag önskar livet ur dessa människor varje dag. Jag gör det varje gång jag får en flashback om hur de de facto våldförde sig på mig utan rimlig anledning. Varje dag hoppas jag att dessa läkare och myndighetspersoner dör. Att de utplånas från all evig tid. Och jag skulle möjligen kunna bemöda mig att åka till deras gravar för att dansa på dem när de väl dör. Speciellt om många dör på samma gång, så att jag slipper resa flera gånger.
Men det bör kanske också poängteras att jag själv inte tillhör kategorin som med mina egna händer skulle mörda de på min shitlist. Jag nöjer mig med att testa på voodoo och glädjas åt att jag vet att vi inte hamnar på samma stäle någonsin igen. Varken i livet eller döden. Bortsett möjligen från om jag nu reser till deras gravar och gör en glädjedans när de dött. Sådant vet man aldrig med mig. Allt man vet är att jag iallafall aldrig kommer stå utanför dörren hos någon som helst beredd att mörda med mina egna fysiska händer. Att jag är allt för god för att göra sådant. Det är väl iallafall en betryggande sak att ha med sig tänker jag. Lite som min egen hjärna. Den är också betryggande och bra att ha med sig. Trots att den verkar slippa utspridd världen runt efter misshandeln och övergreppen på psyk. Jag känner definitivt inom mig att det måste har varit innerligt, allvarligt fel av sjukvården att försöka slå mitt liv i bitar- men att jag inte är att skylla för att det hände. Att de ansvariga den här gången får skylla sig själv för att det blev som det nu blivit i och med att alla delar av mig själv också verkar ha varit smittsamma på ett nära på övernaturligt sätt om man ska se till alla synkronisering. Så kan det gå. Jag försökte faktiskt varna även för det. Men jag antar att nivån på min förklaring var för avancerad för att vara begriplig för simpla grandiosa läkare och poliser som inte har en aning om varken spioner, NATO och NASAs experiment, utomjordingar, aktivism eller vad man kan kan falla offer för i det moderna samhället. Och att det är beklagligt. Och det är beklagligt att människor är så jävla dumma huvudet och har sina förslavade egon uppkörda i rövhålet på staten.