Mailkorrespondens från Ingrid "Hitler" Thernfrid, PIVA Lund (Modern Auzwitch)

 

De senaste två åren har jag mailat allt och alla gällande min situation, eftersom jag med 100% säkerhet vet att jag har all rätt i allt jag säger, och svaren jag får är förbluffande förljugna.
Det är nära på fascinerande att se hur människor bekänner sin usla jävla empati eller kompetens, i strävan att rättfärdiga och skydda sina falska jävla skinn. Det är så pinsamt och genomskinligt att det är obegripligt att det inte redan ligger en alarmerade lysande röd anmälan gällande vad dessa människor inom psykiatrin sysslar med bakom låsta dörrar.
De råder för mig inte ett enda tvivel om att dessa läkare inte har en enda ärlig avsikt att ta hand om en enda människa som de betraktar som "sköra" och i behov av "hjälp".
Tvärtom är det oerhört tydligt att man istället gör precis tvärtom och dessutom reagerar med lögner och rättfärdigande istället för att säga som det är, lyssna på vad man säger och ger för feedback, och lägga in en anmälan gällande sin egen verksamhet om den sägs ha orsakat en vårdskada.
Det är vad jag anser at PIVA själva borde göra. Och jag är förvånad att det inte står med i lagen eller att den inte följs som det nu finns någon sådan. De borde utan större tvekan anmäla sig själva för upprepade tjänstefel och allvarliga brott mig, inte bara mig, utan även mina anhöriga.

Jag hade aldrig, i samma position, någonsin bemött en patient på detta sätt. Varken före, under eller efter. Och då ska ni veta att jag jobbat för staten med sådana här saker i många år. Vilket gör det hela mer ironiskt, men det är ju en del av statens spel det här jag är utsatt för så det är väl därför. Jag vet varför jag är i den här positionen, för att utreda vår "välfärd" och det vi påstår är "demokrati". Jag vet att jag har gjort ett nära på omänskligt jobb i mina tidigare tjänster och att jag telepatiskt också har fått veta att det här projektet är godkänt av staten med anledning av vad jag tidigare presterat i en fråga om att faktiskt ge människor en förbannat god och rättsäker vård med så mycket eget inflytande det bara har varit möjligt. Jag har jobbat utifrån en värdegrund och metod som ser fullständigt tvärtom ut jämfört med de metoder som PIVA använder.
Det gör inte mig dock varken gladare eller tryggare. Med tanke på vad jag har upplevt, och att det efter två år inte är en jävel som erkänt experimetet, så är det snarare tvärtom.
Min misstro mot det här samhället har aldrig varit lägre och jag är själv förvånad hur snabbt ett genuint förakt kan växa sig enormt. Och att jag också utan minsta tvekan kan säga att det är välgrundat. Jag hade varit sjuk i huvudet på riktigt om jag inte hade varit förbannad så in i helvete.

Ingrid har hittils inte, trots nogranna redogörelser och argument för varför hon borde, uppvisat någon som helst vilja till varken detta eller ens ha nått nybörjarfasen som borde vara att åtminstone undvika att reagera med självförsvar och rättfärdigande, att ta varje patient på allvar. Att ta emot det jag säger och hantera det med repsekt och värdighet, istället för att börja rättfärdiga och släta över mycket allvarliga saker som bevisligen och tydligt har gått käpprätt åt helvet i en fråga om patientsäkerhet och all säkerhet överhuvudtaget.
Borde inte mina upplevelser ens tas på allvar, framför Ingrid som tror att hennes status som vanligt ska rädda hennes unkna rynkiga reptilskinn med bortförklaringar eller förminskande samt oförståelse för hur allvarligt detta är att bli utsatt för som patient. Att de har förstört hela mitt jävla liv, tagit saker uifrån mig baserat på "missförstånd" och skitsnack i en sadistisk jävla scrubs-personal som inte ens hade släppts in på ett mellanstadiedisco om man kunnat räkna ut korrekt mognad.
Vad är det för "välfärd", om man inte ens får lov att ge chefen på ett dårhus sin ärliga redogörelse och åsikt, utan att bli emotsagd, förminskad eller på annat sätt emotsagd?
Vad är det för jävla idioti att reagera med? Jag trodde vi var varandras "medmänniskor" på den här förbannade jävla planeten. Vad hände med det egentligen? För mig virvlade det nämligen iväg helt. all tro på människor eller samhälle, puts väck. Det var det tydligaste behandlingsresultatet jag ådrog mig från PIVAs försök att jaga livet ur mig. Jag antar att det är så folk vill ha det eftersom ingen gör ett skit åt saken?
Ingrids undanflykter och patetiska försök att släta över allt, säger mig förvisso nära på mer än ett "korrekt" svar. Eftersom det blir mycket tydligt, även för en hobbypsykolog, att se att man i vårt samhälle som underlägsen mentalspatient inte ens får lov att yttra sig om hur man upplevde det hela. Hur man upplevde tortyren. Vore inte det rätt viktigt i en äkta välfärd?
Jag har inte fått något svar på mitt senaste mail till Ingrid Thernfrid men jag har oavsett ett äldre svar som jag tycker är relevant att allmänheten får kännedom om så att folk kan hålla sig borta från detta jävla dårhus som enbart kommer förstöra ditt liv.

Jag har skickat ett par välformulerade, och väl motiverade, mail till den så kallade chefen på PIVA i Lund med anledning av den regelrätta tortyr jag utsattes för där. Jag kan rada upp, utan minsta problem, en rad olika brott som dessa människor har begått mot mina mänskliga rättigheter. 
Ett mycket enkelt exempel på hur man bedrivit tortyr mot mig utan minsta hänsyn till vad all vetenskap säger är hur Ingrid i mail svarar på min fråga hur man ens kan komma på tanken att sätta ut 20 års medicinering med seratralin i normaldos med 0 sekunders varsel, utan varken min egna åsikt eller kontakt med min ordinarie läkare.

Jag kan ju poängtera att jag inte ens hade någon jävla psykos.
Jag drevs med raffinerade metoder för tortyr på vartenda sätt man kan komma, till gränsen för vansinne av läkarna själva med Alexander Santillo i spetsen, som i övrigt verkar ha knullat på Ingrid i anus eller något med tanke på hur hon i sina mail försöker försvara honom, trots att det är uppenbart att den jävel ägnar sig åt livfarlig jävla tortyr av människor och att jag förmodligen är långt ifrån den enda av hans offer.
Allt jag gjort var att ringa polisen för att rapportera om ett intrång i luftrummet och att någon som lät väldigt adekvat lät meddela via telepati att mänskligheten stod inför en katastrof och att jag ombetts hjälpa till. Detta räknades alltså som så allvarlig psykos att jag skulle tvångsinläggas flera dagar och hotas till livet på de sjukaste jävla vis man kan ägna sig åt avseende psykisk och fysisk tortyr.

Jag tvångsmatades dagligen med mängder av mediciner som fick min kropp att gå fullständigt i bitar, jag har ALDRIG blivit så jävla sjuk i varken kroppen eller hjärnan som dessa mediciner gjorde mig. Föreställ er att 7 personer plötsligt, utan större anledning, bestämmer sig för att pressa ner dig i en säng och injicera dig med heroin eller LSD eller nervgift, eller fan vet vad för massiv drog man kan jämföra dessa "mediciner" med.
De klubbar ut en på mängder av sätt. Vissa fick en att känna sig fullkomligt lobotomerad, jag kunde inte ens resa mig upp från golvet. Jag bara satt där och allt bara var som om jag satt i en bubbla av ångest som fäste på mig som en dödskalle, det var min döda själ som svävade runt mig. Min själ avrättades. Jag såg den medan jag satt mitt i dess andetag. Jag har aldrig känt mig så tom, så värdelös, så våldtagen och obetydlig. En läkare släpade upp mig och drog mig till min säng. Jag bad honom stanna i rummet för jag trodde jag skulle dö.. mitt hjärta ville inte slå mer.  Han satte sig med en suck och stirrade på mig medan jag somnade. Jag vet inte vad han gjorde med mig medan jag sov. På morgonen slets jag upp klockan 7 och tvingades i 20 mg benzo. Jag väger 45 kilo och har ett hjärtfel. Hela min kropp var i fullkomligt uppror, i total chock.
Jag fick stora blåmärken över kroppen som antingen kom ifrån läkarnas händer eller medicinerna som måst ha sprängt något i magen på mig, eller något.
Jag drabbades efter injektionen av fruktansvärda kramper i underlivet. Jag vaknade med dem efter att jag drogats medvetslös av Alexander den första dagen.
Jag var skräckslagen. Inte på grund av någon som helst psykos, jag var skräckslagen för att läkarna misshandlade mig fullkomligt och häll påatt ta livet av mig, på riktigt. Detta pågick om och om igen, varje dag jag var där. Och om jag var orolig kallades jag paranoid eller uppnosig som ifrågasatte. Jag kallades insiktslös i varför dessas saker tvingades i mig så brutalt. När min kropp och min hjärna höll på att haverera som resultat från deras övervåld och vanisinniga metoder för tortyr.
Jag begriper inte ens varför man vill droga folk till medvetslöshet när dem inte gör en fluga förnär. Den enda förklaringen på detta i samband med alla skador jag vaknade med, är att jag kan ha blivit våldtagen under natten. Av personal.

Jag tänker på detta varje dag och jag har fått höra av utomjordingar (jag säger inte att det måste vara sant men de ljuger sällan) att det faktiskt hände.
Att två personer på PIVA förde upp sina händer i mitt underliv efter att de drogat mig och att det var personalen om jobbade den första natten och de säger också att Alexander var en av dem och att han hånade mig, klädde av mig trosorna och förde upp sina händer i mig både analt och vaginalt medan jag var medvetslös.
Jag säger inte att det måste vara så eftersom jag uppebarligen var sövd och klubbad som en säl, men jag har tänkt på det sedan jag vaknade dagen efter och jag vet inte med en rimlig förklaring, vad som är mest logiskt. Men jag måste säga att jag hade vartenda symtom på att ha blivit våldtagen när jag vaknade, till och med ont mellan benen. Vilket jag inte kan förstå än idag hur det kan ske när man ligger medvetslös en hel natt. K
anske berodde allt på att jag några dagar innan intagningen råkade sätta eld på Notre Dame genom en teckning jag ritade och änglarna verkade ramla ner från himlen en efter en. Jag vet inte men kanske blir människor arga när Jesus och Gud eller vad det kallas i folkmun, trillar ner på jorden. Vilket i och för sig finns i förvarnande skrifter, vilka ingen verkar minnas ordentligt. Trots all kyrkskatt.

Min mest logiska förklaring till detta är att min före detta vän Johan som ju stoppat in en transmittor i min vagina några veckor tidigare, möjligen har beordrat Alexander att undersöka om den fastnat. Alternativt någon annan inom någon annan säkerhetstjänst som kanske kan ha varit involverade i själva UFO:t som föranledde att jag ens ringde polisen för att berätta om att jag sett ett och fått telepatiska budskap om att välden stod inför en katastrof. Förmodligen ville de ha in mig och göra "undersökning" av min vagina medan jag var nerdrogad och medvetslös. De lyckades iallafall skada mig rejält, både psykiskt och fysiskt. Så mycket kan jag konstatera. 


Hur fan hade DU, vem som helst, själv reagerat i det läget? Och om man samtidigt dessutom riktigt pressat in i i ditt huvud att sina barn, ditt körtkort och hela din jävla själ slits ifrån dig nu.
Vem fan kan ens klara att behålla förståndet i ett sådant läge? Allvarligt talat.

Men jag förvägrades också mat, jag fick ärligt mot slutet av vistelsen, desperat av hunger, STJÄLA mat som blivit över från en vegetarian som tydligen fick vegetarisk kost hur mycket hon ville men som jag av vårdpersonal ordagrant förbjöds att röra även om hon erbjöd mig.
Jag fick alltså därför gå in i matsalen efter att alla andra serverats och stjäla en jävla torr boll med falafel som lämnats kvar, och när jag gjorde det har en personal skrivit in i min journal att jag har stulit mat för att få i mig något.
Det står inte ett ord i journalen, vilket Ingrid hävdar, att jag skulle ha ombetts diskutera min kost med någon. Och även om det skulle finnas en anteckning så är den från de sista dagarna jag ens var där och bevisar att inte en jävel tagit minsta hänsyn till att jag redan varit där i flera dagar utan att få mat i magen. Jag sa för övrigt med en gång första dagen att jag är vegetarian och laktosintolerant. Jag förvägrades all mat på ett sätt som var oroväckande genomtänkt, och fick skäll av läkare om jag ens försökte röra maten som var lagad som specialkost för alla de andra som var vegetarianser eller laktosintoleranta.

Och efter vistelsen krävdes jag i övrigt på 2000 kr. För en felaktig vård bestående av tortyr och med enda avsikt att plåga mig, ta ifrån mig allt jag har och försöka driva mig till döden. Och vad jag än sa fick jag bara hot om mer tortyr, jag hade inget som helst att försvara mig med. Mer än voodoo. Vilket jag i och för sig är glad att ha upptäckt rejält faktiskt. Det är iallafall en rejäl gåva. Och den ska jag ösa över psykiatri och polis tills dagen de erkänner vad de gjort och erkänner sina synder på ett ärligt genuint sätt, även de som de försöker rättfärdiga till randen av vad som är patetiskt. 

Jag fråntogs även mitt körkort på felaktiga grunder då jag anklagades för att missbruka alkohol och Benzodiasepiner. En riktigt falskt och vidrigt jävla praktluder till läkare vid namn Nadina Fuchs ordnade nämligen med helt egna jävla lögner för att utgöra Alexander Santillos lilla skvallerhora. Det är nära på rörande att se Scrubs-andan som måste genomsyra en sådan här verksamhet. Nadine skickade utan minsta grund för det en begäran till transportstyrelsen gällande att dra in mitt körkort på grunden av missbruk av subsrtanser jag aldrig någonsin missbrukat.

Ingrid har erkänt, skriftligt och muntligt, att det finns inget som helst som tyder på att jag på ett enda sätt skulle ha ett missbruk av varken benzo eller alkohol. Att "det har blivit lite fel" .
Vilket även syns på urinprov och klart och tydligt visar att jag varken dricker eller tar benzo.
Jag dricker aldrig och jag är nog den försiktigaste människan i världen med min ordinerande medicinering vid behov med benzodiasepiner. Det kan man inte riktigt säga om PIVA som jag faktiskt upplever försökte orsaka mig ett hjärtstopp med så mycket benzo att jag dagligen trodde jag skulle dö.
Jag trodde varje dag ärligt att de skulle lyckas med att tvinga i mig så mycket benzo att mitt hjärta skulle stanna. Bara ett par veckor innan detta hade jag som sagt även en nära döden upplevelse till följd av ett försök att mediciniera ett hjärtfel som jag dras med. Även detta berättade jag.
Jag var mycket saklig med hela min situation och min tidslinje, även om ingen har skrivit in något som helst i min journal som bekräftar att jag faktiskt var både saklig och adekvat. Det enda man upprepar är skitsnack om grandiosa vanföreställningar eftersom jag vägrade ljuga om vad som föranlett den felaktiga inläggning överhuvudtaget. Jag tänker att man kanske borde se det positivt när folk faktiskt försöker rapportera intrång i luftrummet.

Det är för mig fullkomligt sinnessjukt att det ens får lov att finnas läkare som bakom låsta dörrar kan våldföra sig på patienter utan minsta eftertanke eller samvete. Jag hoppas verkligen att alla journalister, och JK, JO och FN har fått en rejäl uppsats i och med min löpande analys och korrespondens av min situation och vad jag lyckats överleva de senaste åren.
Detta är alltså ett mail från en sinnesrubbad falsk kärringjävel som dessutom är störd nog att medela att "hon gått igenom ärendet "ordentligt" och att hon haft tvåjävla månader på sig. Detta trots att om man jämför hennes svar med vad som faktiskt står i journalen, så är det fan inte många saker som stämmer överens. Vad är det för korkad jävla idiot till chef?
Är detta att ha gått igenom något "ordentligt"?
Hon kan inte ens redogöra korrekt för vad som står rakt fram för hennes jävla näsa. Hur kan man ens sätta en sådan på chefspost? För att tvätta statens skitiga affärer och metoder inom slutenvården? Jag vet inte, men jag har otroligt svårt att se varför IQ-befriade psykopater får arbeta som chefer för tvångspsykiatrin.
Och att för mig är "ordentligt" svar och analys av omständigheter ordentliga på riktigt. Till skillnad från det här svaret, som alltså kommer från chefen för Lunds slutenpsykiatri. Det är fan i mig skandal att det sitter psykiskt störda psykopater på sådana positioner och att de alltså ska ges makt att bedöma vem fan andra är och försöta människors liv på några ynka minuters "ordentlig" bedömning.
Kan ni se logiken? Att om chefen Ingrid behöver två jävla månader på sig för att ge ett "ordentligt" svar, bestående av en usel och nära på bisarrt inadekvat jävla röra av osammanhängande, extremt grandiosa och icke sanningsenliga svar- så kanske det inte heller är så att PIVA klarar av att på några minuter avgöra vem som är sjuk i huvudet och vem som inte är det.
Vem klarar ens det överhuvudtaget? Förutom psykopater och maktmissbrukare. 

Ingrid låter hur som helst meddela, tvärt emot all befintlig vetenskap eller sunt förnuft:

"Jag ber om ursäkt för att det har tagit mig nästan 2 månader att svara dig.
Nu har jag hunnit gå igenom ärendet ordentligt.

Utsättning av Sertralin och Voxra:
Det stämmer att dessa mediciner sattes ut under vårdtiden. Antidepressiva mediciner kan vara olämpliga att ge vid akut psykos. Det är ovanligt med utsättningsreaktioner på Voxra och du hade inte någon hög dos. Utsättningssymtom på Sertralin kan förekomma, men med tanke på den låga dos du hade bör de ha varit måttliga. Utsättningssymtom är inte farliga.

Betalning för vården:
Ja, det kan tyckas ologiskt att man ska tvingas betala för en vård, som man inte har bett om. Reglerna är sådana och oberoende av vilken mat som har serverats.

Hot om tvångsmedicinering:
Det stämmer att Alexander Santillo berättade för dig att det kunde bli aktuellt med tvångsmedicinering om du inte accepterade att ta medicinen i tablettform. Du valde då att ta tabletten. Målet är alltid att undvika tvångsåtgärder och det blev inte heller någon tvångsåtgärd. 

(Min anm. Observera att detta är helt jävla orimligt att svara. Ingrid ser väl för fan att det står i min journal att de brottat ner mig och med våld injicerat droger i röven på mig och att jag dessutom brutit ihop och berättat hur våldtagen, förnedrad och maktlös jag kände mig och visat stora blåmärken på hela kroppen som uppstod efter deras tortyr. Inte ett ord stämmer. Mer än att jag vid flera tillfällen vid flera tillfällen om dagen "valde att ta medicinen i tablettform" eftersom jag hotades med att bli tvångsinjicerad och nedbrottad för all framtid, Santillo sa det rakt ut- att han skulle se till att jag tvångssprutades för resten av mitt liv, om jag inte gjorde som han sa och gapade som en lydig duktig liten flicka för honom och hans kollegor som han så skickligt hjärntvättat. JAG VALDE INTE ETT SKIT.
Och nu försöker kärringjäveln alltså där utöver förneka att de ens med övervåld pressat, tryckt, gnidit sig och fan nära på brutit smalbenet av mig för att droga ner mig- trots att jag låg helt still och aldrig ens skulle komma på tanken att ens försöka göra motstånd.)

Ingen mat:
Att du inte skulle ha fått någon mat under vårdtiden stämmer inte. Det finns flera uppgifter om att du ätit både 27 och 28 april. Däremot hade du en diskussion med en av skötarna vid kvällsmaten 28 april om att du behöver berätta om dina kostönskemål för att man ska kunna tillgodose dem.

När det gäller en förtydligande journalanteckning är det som jag kan hitta skäl för en anteckning om att det inte finns belägg för att du hade ett missbruk av bensodiazepiner eller alkohol i samband med vårdperioden. Det ändrar ingenting beträffande anmälan till Transportstyrelsen, men om du vill att jag gör det kan du meddela mig."
Ingrid Thernfrid  10/11-20

 
Vem som helst vet att det är ett helvete att sätta ut Seratralin. Att det kan ta år.
Jag fick epileptiska anfall och elchocker och panikattacker i hela jävla huvudet av "utsättningen" som det så vackert heter. Utsättning my ass. Ingen brydde sig om någonting förutom att plåga mig, svärta ner allt jag är släpa mig i skiten. Det var hela jävla avsikten med vistelsen på PIVA. Och det bör vara ganska tydligt även för en idiot att lägga ihop alla kort gällande vad det är jag har utsatts för. Om vi nu ska tala om utsatthet. Jag har blivit utsatt för samhället, för en sjukt jävla konspiration byggd av staten själv och jag förbannar marken ni går för för detta. Jag förlåter det aldrig. Jag vill att ni alla förstår det en gång för alla, även ni som genom telepati försöker be mig om ursäkt, att det kommer aldrig ske.
Ni kommer aldrig förlåtas av mig för vad ni gjorde.In the last two years, I have emailed everything and everyone regarding my situation, because with 100% certainty I know that I have every right in everything I say, and the answers I get are astoundingly liars. It's almost fascinating to see how people profess their lousy fucking empathy or competence, in an effort to justify and protect their fake skins. It is so embarrassing and transparent that it is incomprehensible that there is not already an alarming red report about what other people in psychiatry are doing behind locked doors. For nothing, they have a single doubt that these doctors do not have a single honest intention to care for a single person whom they regard as 'fragile' and in need of 'help'. On the contrary, it is extremely clear that pecis is being done the other way around and that people are reacting with lies and justification instead of saying what they are and filing a complaint about their own activities. That is what I think the PIVA itself should do. They should report themselves for repeated misconduct and serious crimes me not only me, but also my relatives, I have not received a response to my latest email to Ingrid Thernfrid but I have regardless of an older one that I think is relevant that the public is made aware of so that ffolk can stay away from this fucking madhouse that will only ruin your life.

 I have sent a couple of well-articulated, and well-motivated, emails to the so-called manager at PIVA in Lund in connection with the regular torture I was subjected to there. I can line up, without the slightest problem, a number of different crimes that these people have committed against my human rights. I had never, in the same position, ever treated a patient in this way. Not before, during or after. And I want you to know that I've been working for the state on these things for many years. Which makes it all the more ironic, but it's part of the state's game this I'm exposed to, so I guess that's why. I know why I am in this position, to investigate our 'welfare' and what we claim is 'democracy'. I know that I have done a near inhumane job in my previous services and that I have also been telepathically told that this project is approved by the state because of what I have previously achieved in a matter of actually giving people damn good and properly safe care with as much influence as possible. I have worked from a value base and method that looks completely the opposite from the methods that PIVA uses. 
However, that does not make me happier or safer. Given what I've been through, and the fact that after two years it's not a son of a bitch who's admitted the experimet, it's rather the other way around. 
My distrust of this society has never been lower and I myself am amazed at how quickly a genuine contempt can grow enormously. And that I can also say without the slightest hesitation that it is well-founded. I'd be sick in the head for real if I hadn't been pissed off like hell.

A very simple example of how torture has been carried out against me without the slightest regard for what all science says is how Ingrid responds in the mail to my question how one can even think of putting 20 years of medication with seratralin in normal dose at 0 seconds' notice, without my own opinion or contact with my regular doctor.

I can point out that I didn't even have any fucking psychosis.
I was driven by sophisticated methods of torture in every way you can get, to the point of insanity by the doctors themselves, led by Alexander Santillo, who otherwise seems to have fucked Ingrid in the anus or something given how she tries to defend him in her emails, even though it is clear that the son of a bitch is engaged in deadly fucking torture of people and that I am probably far from the only one of his victims.
All I did was call the police to report an incursion into the airspace and that someone who sounded very adequate had to communicate via telepathy that humanity was facing a disaster and that I had been asked to help. So this counted as such severe psychosis that I would be forcibly hospitalised for several days and threatened with death in the sickest fucking way one can engage in in mental and physical torture.

I was force-fed daily with lots of medications that made my body go completely to pieces, I've NEVER gotten as fucking sick in either the body or the brain as these medications made me. Imagine that 7 people suddenly, for no great reason, decide to squeeze you into a bed and inject you with heroin or LSD or neurotoxin or fuck know what kind of massive drug you can compare these "medications" to. 
They're clubbing you out in a lot of ways. Some made you feel completely lobotomized, I couldn't even get up from the floor. I just sat there and everything was just like I was sitting in a bubble of anxiety that attached to me like a skull, it was my dead soul floating around me. My soul was executed. I saw it while I was sitting in the middle of its breath. I've never felt so empty, so useless, so raped and insignificant. A doctor dragged me up and dragged me to my bed. I asked him to stay in the room because I thought I was going to die. My heart didn't want to beat anymore. He sat down with a sigh and stared at me while I fell asleep. I don't know what he did to me while I was sleeping. In the morning I was ripped up at 7am and forced into 20mg of benzo. I weigh 45 kilos and have a heart defect. My whole body was in complete rebellion, in total shock. 
I got big bruises all over my body that either came from the doctors' hands or the medications that must have blown something up in my stomach, or something. After the injection, I suffered terrible cramps in my genitals. I woke up with them after I was drugged unconscious by Alexander on the first day. I was terrified. Not because of any psychosis whatsoever, I was terrified because the doctors were completely abusing me. This went on over and over again, every day I was there. And if I was worried, I was called paranoid or cheeky who questioned. I was called insightless as to why their things were forced into me so brutally. When my body and my brain were about to fail as a result of their excessive use of force and habitual methods of torture.  I don't even understand why you want to drug people into unconsciousness when they don't hurt a fly. The only explanation for this in connection with all the injuries I woke up with is that I may have been raped during the night. By staff.

I think about this every day and I've been told by aliens (I'm not saying it must be true but they rarely lie) that it actually happened.
That two people at PIVA put their hands up in my genitals after they drugged me and that it was the staff who worked the first night and they also say that Alexander was one of them and that he taunted me, undressed my panties and put his hands up in me both anally and vaginally while I was unconscious.
I'm not saying it has to be that way because I was sedated and clubbed like a seal, but I've been thinking about it since I woke up the next day and I don't know with a reasonable explanation, what makes the most sense. But I have to say that I had every symptom of being raped when I woke up, even a sore leg. Which I can't understand to this day how it can happen when you lie unconscious for an entire night.
My most logical explanation for this is that my former friend Johan, who had inserted a transmitter into my vagina a few weeks earlier, may have ordered Alexander to investigate if it had become stuck. Alternatively, someone else in some other security service who might have been involved in the UFO itself that prompted me to even call the police to tell them that I had seen one and received telepathic messages that the empire was facing a disaster. Probably they wanted me in and did "examination" of my vagina while I was drugged and unconscious. At least they managed to hurt me a lot, both mentally and physically. I can see that much.

I think about this every day and I've been told by aliens (I'm not saying it must be true but they're lying) that it actually happened.
That two people at PIVA put their hands up in my genitals after they drugged me and that it was the staff who worked the first night and they also say that Alexander was one of them and that he taunted me, undressed my panties and put his hands up in me both anally and vaginally while I was unconscious.
I'm not saying it has to be that way because I was sedated and clubbed like a seal, but I've been thinking about it since I woke up the next day and I don't know with a reasonable explanation, what makes the most sense. But I have to say that I had every symptom of being raped when I woke up, even a sore leg. Which I can't understand to this day how it can happen when you lie unconscious for an entire night.

Some made you feel completely lobotomized, I couldn't even get up from the floor. I just sat there and everything was just like I was sitting in a bubble of anxiety that attached to me like a skull, it was my dead soul floating around me. My soul was executed. I saw it while I was sitting in the middle of its breath. I've never felt so empty, so useless, so raped and insignificant. A doctor dragged me up and dragged me to my bed. I asked him to stay in the room because I thought I was going to die. My heart didn't want to beat anymore. He sat down with a sigh and stared at me while I fell asleep. I don't know what he did to me while I was sleeping. In the morning I was ripped up at 7am and forced into 20mg of benzo. I weigh 45 kilos and have a heart failure.  And if I was worried, I was called paranoid or cheeky who questioned. I was called insightless as to why their things were forced into me so brutally. This went on over and over again.

How the hell would you, anyone, have reacted to that situation yourself? And if, at the same time, you've really squeezed into your head that your kids, your driving card and your whole fucking soul are being ripped from you now.
Who the hell can even manage to keep their minds in such a situation? Seriously, I'm not going to do that.

But I was also denied food, I got honestly towards the end of my stay, desperate for hunger, STEALING food left over from a vegetarian who apparently got a vegetarian diet as much as she wanted but which I was literally forbidden by healthcare professionals to touch even if she offered me.
So I had to go into the dining room after everyone else was served and steal a fucking dry ball with falafel left behind, and when I did, a staff member wrote into my file that I had stolen food to get something.
There is not a word in the journal, as Ingrid claims, that I should have been asked to discuss my diet with anyone. And even if there was a note, it's from the last few days I was even there proving that not a son of a bitch has taken the slightest account of the fact that I've already been there for days without getting food in my stomach. Incidentally, I said right away on the first day that I am a vegetarian and lactose intolerant. I was denied all food in a way that was alarmingly thoughtful, and was scolded by doctors if I even tried to touch the food that was cooked as a special diet for all the others who were vegetarians or lactose intolerant.

And after the stay I was otherwise required to be 2000 SEK. For improper care consisting of torture and with the sole intention of tormenting me, taking away everything I have and trying to drive me to death. And whatever I said, all I got was threats of more torture, I had nothing whatsoever to defend myself with. More than voodoo. Which, in itself, I'm glad to have discovered a lot, actually. At least it's a real gift. And I will pour it on psychiatry and the police until the day they acknowledge what they have done and admit their sins in an honestly genuine way, even those they try to justify to the brink of what is pathetic.

I was also wrongly stripped of my driving licence when I was accused of abusing alcohol and Benzodiasepins. A real parktluder for a doctor named Nadina Fuchs arranged his own lies to make up Alexander Santillo's little gossip whore. It's almost touching to see the Scrubs spirit that has to permeate a business like this. Nadine sent a request to the Transport Agency without the slightest reason to revoke my driving licence on the grounds of abuse of subsrtans I have never, ever misunderstood.
Ingrid has admitted that there is no indication whatsoever that I would have abused either benzo or alcohol in a single way. That "things have gone a little wrong." Which can also be seen on urine samples and clearly shows that I do not drink or take benzo.
I never drink and I am probably the most careful person in the world with my prescribing medication if necessary with benzodiasepins. You can't really say that about PIVA that I actually feel was trying to cause me a cardiac arrest with so much benzo that I thought I was going to die every day.

I honestly thought every day that they would succeed in forcing so much benzo into me that my heart would stop. Just a few weeks before this, as I said, I also had a near-death experience as a result of an attempt to medicate a heart defect that I was caught with. I also told you this.
I was very matter-of-fact with my whole situation and my timeline, although no one has entered anything whatsoever in my journal confirming that I was actually both factual and adequate. All you repeat is about grandiose delusions because I refused to lie about what prompted the wrong hospitalization at all. I think that perhaps it should be viewed positively when people are actually trying to report airspace intrusions.

It is completely insane to me that there should even be doctors who, behind locked doors, can abuse patients without the slightest thought or conscience. I very much hope that all journalists, and JK, JO and UN, have received a substantial essay with my ongoing analysis and correspondence of my situation and what I have managed to survive in recent years.
So this is an email from a deranged fake who is also disturbed enough to mean that she's been through the case properly and that she's had two damn months. This is despite the fact that if you compare her answer to what's actually in the journal, there aren't many fucking things that match. What kind of stupid fucking idiot is that boss?
Is this having gone through something "proper"?
She can't even accurately account for what's right up her fucking nose. How can you even put one in a managerial position? To wash the state's dirty business and practices in inpatient care? I don't know, but I find it incredibly difficult to see why IQ-freed psychopaths get to work as managers of forced psychiatry.
And that for me, "proper" answers and analysis of circumstances are real. Unlike this answer, which thus comes from the head of Lund's inpatient psychiatry. It is fucking scandalous that there are mentally disturbed psychopaths in such positions and that they should therefore be given the power to judge who the hell others are and sweeten people's lives in a few measly minutes of 'proper' judgment.
Can you see the logic? That if boss Ingrid needs two fucking months to give a "proper" answer, consisting of a lousy and almost bizarrely inadequate mess of incoherent, extremely grandiose and non-truthful answers, then it may not be the case that PIVA is able to decide in minutes who is sick in the head and who is not.
Who can even do it at all? Except for psychopaths and power addicts.

In any case, Ingrid communicates, contrary to any existing science or common sense:
"Release of Sertralin and Voxra:
It is true that these medications were discontinued during the period of care. Antidepressants may be unsuitable for acute psychosis. Discontinuation reactions to Voxra are uncommon and you did not have a high dose. Withdrawal symptoms of Sertraline may occur, but given the low dose you had, they should have been moderate. Withdrawal symptoms are not dangerous.

Threat of forced medication:
It is true that Mr Santillo told you that compulsory medication could be necessary if you did not agree to take the medicine in tablet form. You then chose to take the tablet. The aim is always to avoid coercive measures, nor was it a coercive measure.

(My note. Note that this is completely unreasonable to answer. Ingrid sees that it says in my journal that they wrestled me down and forcibly injected drugs in my ass and that I also broke down and told them how raped, humiliated and powerless I felt and showed great bruising on my whole body that arose after their torture. Not a word is right. More than the fact that on several occasions a day I "chose to take the medication in tablet form" because I was threatened with being forcibly injected and broken down forever, Santillo said bluntly that he would make sure that I was forcibly shot for the rest of my life, if I did not do as he said and gaped like an obediently good little girl to him and his colleagues whom he so skilfully brainwashed. I DIDN'T PICK SHIT.
And now the bitch is trying to deny that even with excessive force they pushed, pushed, rubbed themselves and fucking close to broken my shin to drug me down- even though I was lying completely still and would never even think of even trying to resist)

No food:
The fact that you should not have been fed during the period of care is not true. There are several reports that you ate both April 27 and 28. However, you had a discussion with one of the attendants at supper on April 28 that you need to tell them about your dietary wishes in order to satisfy them.

Payment for healthcare:
Yes, it may seem illogical that you should have to pay for a care that you have not asked for. The rules are such and regardless of which food has been served.
When it comes to a clarifying note, what I can find is reasons for a note that there is no evidence that you had an addiction to benzodiazepines or alcohol in connection with the period of care. It doesn't change anything about the notification to the Swedish Transport Agency, but if you want me to, you can let me know." Ingrid Thernfrid 10/11-20

Anyone knows it's hell to put Seratralin out. That it could take years.
I had epileptic seizures and electric shocks and panic attacks all over my head by the "release" as it is so beautifully called. Release my ass. Nobody cared about anything except tormenting me, blackening everything I am dragging myself in the. That was the whole fucking purpose of the stay at PIVA. And it should be pretty clear even for an idiot to put all the cards together regarding what it is I've been exposed to. If we're going to talk about vulnerability. I've been subjected to society, to a sick fucking conspiracy built by the state itself, and I curse the land you go for this. I'll never forgive it. I want you all to understand it once and for all, including those of you who try to apologise to me through telepathy, that it will never happen.
You will never be forgiven by me for what you did.