Mitt liv som modern gasjudinna och lägerfånge (OM DETTA MÅ VI BERÄTTA)

Det är svårt att veta exakt när jag blev gasjudinna och man inom svensk vård började utföra mängder med tester och experiment på mig. Det hände för mig mer eller mindre över en dag i samband med att jag skred in på svenska Auzwitch (PIVA i Lund) ovetande om att det var förenad med allvarlig psykisk sjukdom att ringa polisen och rapportera om ett misstänkt intrång i luftrummet av antingen amerikaner eller utomjordingar.
Innan dess var jag ovetandes och hade en betydligt mer naiv bild av läget som jag inte ens försökt pussla ihop- eftersom jag i likhet med de flesta andra medborgare hade en mycket naiv tillit till vårt samhälle. Jag antar att det ofta är så. Det är väl som att inleda ett förhållande med en psykopat ungefär, plötsligt inser man vad som hänt och hur svårt det är att förklara och förstå att han står där med en pistol i pannan på dig, eller på de mest utstuderade sätt har försatt dig i beroende, rädsla och utpressning.
Och förnedringen att försöka berätta för omgivningen om våldet och bli bemött med ifrågasättande och skepsis. Han som verkar så otroligt trevlig? Kanske är det ditt eget fel ändå? Kanske överdriver du? När man vet att man inte överdriver alls. Att man har all anledning att frukta och försöka göra sin röst hörd. Att upptäcka att det dessutom finns sådana människor i samhällets toppskikt, som naturligtvis inte gör upp några planer som skulle vara enkla att bevisa eller genomskåda, är mycket plågsamt. 

Det kom helt enkelt på en sekund mer eller mindre i mitt eget liv, men för andra som varit i min närhet har experimenten på mig mycket tydligt pågått lång tid bakom min rygg av några män på samhällets topp som har försatt mig i en form av beroende av dem, exmpelvis genom att jag periodvis har behövt vara sjukskriven. En rättighet jag har och som är väl befogad, men som enkelt kan förvandlas till ett stort hot om någon hotar att dra in den. Det är inte speciellt svårt i vårt land att göra sådana saker eller att förstöra en persons liv. Det krävs väldigt lite, oroväckande lite. Och det är lika svårt att försöka förklara det för myndigheter om de skulle ske, eller att försöka berätta om att du på riktigt blivit utsatt för allvarliga övergrepp inom vården och samhällsapparaten.
Med facit i hand är detta det mest förnedrande och absurda som hänt mig tror jag. Att det finns människor som har studerat mig i flera år, samt att detta på senare år har fått en sådan spridning att sjukvården på olika sätt har brutit mot både vad som är förnuftigt eller rimligt. De två senaste åren har varit helt absurda. Professorer vid Lunds universitet har stulit min ryggmärgsvätska, bilder på min hjärnröntgen har skickats till USA. De som ligger bakom dessa saker verkar vara en mindre skara, mycket välutbildade forskare samlade på Lunds Universitet och som alla verkar ha nappat på något med mig.
Om man lägger ihop det är det inte ens svårt att se hur det här har gått till. Det är det allra värsta. att jag vet att jag har så jävla rätt och att det enda myndigheterna kan göra är att ignorera mig. Försöka frysa ut mig och tvinga mig att hålla käft.
Om jag skulle dö idag undrar jag vad som skulle hända. Vem skulle obducera min kropp? Vem skulle ljuga ihop dödsorsaken? Sådana saker tänker jag en hel del på, och det är också därför jag skriver allt här i bloggen och låter mina vänner skriva ut och ta del av alltsammans, för att om någon lyckas ta kål på mig så ska inte min historia glömmas eller tystas ner. Det är ett effektivt försvar och det är dessutom en medmänsklig gärning att "aldrig låta glömma" sådana här saker eller så allvarliga brott mot mänskliga rättigheter. Även om min förhoppning givetvis är att samla så mycket bevis, hitta en bra advokat och utredare som vill gå igenom allt material så att de som ligger bakom det här kan få sina straff och att det inte händer igen. Som man sa redan efter andra världskriget medan man blundade fullständigt för att det egentligen aldrig ens tog slut- det bara bytte kläder till en snyggare kostym.
Jag är inte ensam om att ha studerats på det här sättet, så mycket vet jag. Jag vet att det finns fler som uppfyller kriterierna och som är spännande. Jag ska framöver skriva ett inlägg om vilka egenskaper som gör att du riskerar att hamna i en sådan här situation inom sjukvården, kort och gott är de intresserade av hjärnor och är du vänsterhänt, är född på en atronomiskt viktig dag, eller har överlevt döden eller har annorlunda kapacitet i skallen av andra anledningar så ligger du i farozonen för att bli experimenterad med utan din egen vetskap. Dina prover och resultat inom vården delas med en rad professorer och det är i huvudsak ett samarbete mellan Sverige och Amerika. Jag ska skriva en lista med varningssignaler för att du är "utvald" också.

Min egen läkare sedan 20 år har hur som helst slemmiga fingrar lite överallt, trots hans påklistrade jävla falska flin 
Hans adliga kollegor är spridda över landets slutenvårdsinstitutioner där man ser hur namnen enkelt går att föra in i en lista och flera är länkade till min psykiatrikers företag. Gubbarna har otroliga bilar, lyxmodeller som de kör runt med och besöker alla institutioner, där samhällets fattiga samlas för att studeras som apor i burar, utan att någon vet var dem kommer ifrån egentligen. Vem har placerat ut alla dessa jätterika skithål till manliga läkare på alla ställen? Är det inte egentligen lite förenligt med både jäv och andra risker att göra så? Att bygga upp ett helt lands vård genom att en liten korrupt skara rika, sektliknande läkare får härja helt fritt överallt. Jo. Det är det. Enda anledningen till att det kan pågå är för att ingen jävel bryr sig eller reagerar. Det enda svensson har fastnat för är det ständiga uttrycket "skydda samhällets sköra".
Om detta görs? Nej. Det är faktiskt precis tvärtom, men inom ramarna för det som kallas "skydda sköra" ingår att allmänheten blundar och inte kan ta in hur jävla illa det faktiskt är. Och vad som egentligen pågår bakom låsta dörrar på institutioner i Sverige. Det är nämligen allvarliga övergrepp, som ingen lyssnar på eftersom det är så effektivt att kalla någon "psykiskt störd" i och med att det medför just att man i princip omyndigföklaras, idiotförklaras eller fråntas all trovärdighet eller röst. Det är slugt uppbyggt. Och det strider mot alla former av mänskliga rättigheter.
Ni kan också känna till att inget annat land har sådana här lagar som gör det så lätt att ta ifrån människor sitt liv. Ingetannat land har så strika regler eller befogenheter att med tvång och våld "behandla" sköra människor. Det gäller LPT, LVU och LVU. Lagar som alla enkelt och i ett handslag klubbas av genomkorrupta män i samhällets elit.
Vi lever i ett unikt land på det sättet, ett land som med mycket enkla medel kan se till att fullständigt trasa ditt liv sönder och samman under parollerna "vård och omsorg". Och ni ska också känna till att inget annat land har så många dödsfall inom dessa områden som vi har i Sverige- och så har det sett ut lång tid. Om man ska tala om sorg.
Och detta för övrigt sker utan att en enda människa reagerar. Hur kan detta komma sig?
Den frågan lämnar jag upp till er som förblir passiva och medverkar till att detta kan pågå. Till er deltagare och tysta förryckare som vägrar lyssna eller ta vad jag, och andra, berättar att vi utsatts för. Så har ni något att fundera över. Gör det gärna också.

Det hela är rätt så obehagligt vid närmare eftertanke och speciellt under de här omständigheterna. Jag är i övrigt mycket förvånad att de ens tror att jag skulle hålla käft. De trodde verkligen det. Jag har själv sett minerna i huvudet på folk när jag säger att jag vägrar ljuga och att jag kan bevisa att jag har stöd för vad jag påstår avseende paranormala förmågor, att jag kan spionera på flera olika underrättelsetjänster och lite annat som utan problem hade kunnat styrka att jag har kartlagt en medial förmåga som faktiskt egentligen är ganska revolutionerande och även bevisar att jag har rätt i de saker jag påstår, att jag inte är schitzofren bara för att jag kommunicerar på ett annat sätt. Ingen av dessa som är utsedda att försöka tysta mig, eller "sköta om mitt sköra skal" har ens varit intresserade av att titta på min forskning. Nu vet jag mycket väl att jag har rätt och att de håller på att skita på sig av skräck. Inte minst då jag vet att det kommer komma fram att de har medverkat i djupt oetiska experiment avseende mig. Jag är faktiskt helt säker på att det kommer komma fram, att det bara är en tidsfråga och att min läkare kanske kommer ta livet av sig i samband med det i och med att det här kan bli svårt för honom att komma undan med faktiskt. Jag har en liten oro för det, men jag avvaktar med att ringa polisen eller tvångspsykiatrin och varna för att det kan hända. Han kan hänga sig själv eller ta mängder med fentanyl, lite som när Hitler tog sitt eget liv. Djupt oroväckande. Jag riktigt känner hur nära det är nu. När som helst kan han få för sig att gå och dö. Innan sanningen kommit ut och han har straffats och pinats. Det vore för jävligt. 

Jag har av denna läkare de senaste åren fått direkta hot om indragen inkomst om jag inte håller käften, och jag har till och med fått hot om att bli stämplad som schitzofren om jag inte håller käften. Kanske inte hela världen, men ni bör känna till att det skulle medföra att jag kan låsas in och tvångsmedicineras i en handvändning utan att det finns ett enda belägg för det- mer än att mäktiga män i ren hämnd skulle vilja förgripa sig på mig och försöka tortera mig att hålla käften.
Hela situationen är så otäckt lik hur det såg ut bara för  några år sedan gällande homosexuella. Alla äldre har vuxit upp i en tid då man straffade homosexuella med fängelse, tortyr på psykiatriska sjukhus. Man tog hand om de sköra. Statusmässigt jämförde man dem med pedofiler och schizofrena. Man har alltså gjort en mätning för att se vilka diagnoser som ses som kluster, och man har sett att dessa diagnoser räknades som samma skit.
Vansinniga, sinnesstörda, sjuka fanskap till homopsykosjävlar, de skulle låsas in och straffas och beläggas med skuld, böter och skam. Och alla tittade på. Det var helt naturligt.

Än idag lever en hel generation präglade av det här, inte många år äldre än jag sitter dem där och kliar sig i sina pungkulor och blygdläppar och frågar hur fan det ens är möjligt att de som var så otroligt sjuka- över en enda dag blev friska bara för att någon plötsligt tog bort en lagtext. Det är väl orimligt? 
Är det så enkelt att förändra psykisk sjukdom och kriminalitet?
Ja. Delvis.
Sedan återstår ju det hårda arbetet för alla sinnesrubbade homos att försöka återfå värdighet, stigmatisering, betala av böter och tvångvårdsräkningar och försöka återfå lite självförtroende. Det som "psykotiska" och "shcitzofrena" kämpar för idag, inlåsta på mentalsjukhus där inte en enda vänlig människa förstår vad som pågår. Misshandeln, tortyren, stressen. Att vara inlåst med hot haglande över en och där ens egen röst tas ifrån en.
Jag hoppas att någon annan i detta jävla samhälle ser hur det hänger ihop och reagerar på hur experiment kan utföras på de mest raffinerade sätt inom exempelvis psykiatrin idag.
Det här är ert jävla ansvar som människor. Tills dess är ni fan ansvariga varenda en, för den pågående typ av koncentrationsläger och experiment som pågår idag. Brotten mot människor som är fullt friska, bara lite anorlunda eller faktiskt drabbade av sjukvårdens mycket tvivelaktiga experiment som i sig är nog för att driva en vanlig människa till randen av vansinne.  


It is difficult to know exactly when I became a gas jew and swedish healthcare began to carry out lots of tests and experiments on me. It happened to me more or less over a day when I entered the Swedish Auzwitch (PIVA in Lund) unaware that it was associated with serious mental illness to call the police and report a suspected intrusion into the airspace by either Americans or aliens.
Before that, I was ignorant and had a much more naïve view of the situation that I had not even tried to piece together, because, like most other citizens, I had a very naïve trust in our society.
I guess that's often the case. I guess it's like starting a relationship with a psychopath, all of a sudden you realize what's happened and how hard it is to explain and understand that he's standing there with a gun on your forehead, or in the most elaborate ways you've become addicted, fear and blackmail. And the humiliation of trying to tell the environment about the violence and being met with questioning and scepticism. The one who seems so incredibly nice? Maybe it's your own fault anyway? Maybe you're exaggerating? When you know you're not exaggerating at all. That you have every reason to fear and try to make your voice heard.

To discover that there are, moreover, such people in the top tier of society, who of course do not make any plans that would be easy to prove or see through, is very painful.
It simply came in a second more or less in my own life, but for others who have been around me, the experiments on me have very clearly gone on for a long time behind my back by some men at the top of society who have put me in a form of dependence on them, for example because I have periodically had to be sick. A right that I have and that is well justified, but which can easily turn into a major threat if someone threatens to withdraw it. It is not very difficult in our country to do such things or to destroy a person's life. It takes very little. worryingly little. And it's just as hard to try to explain it to authorities if they were going to happen, or to try to tell them that you've really been the victim of serious abuse in healthcare.

With hindsight, this is the most degrading and absurd thing that has happened to me, I think. That there are people who have studied me for several years, and that in recent years this has spread so widely that healthcare has in various ways violated both what is sensible or reasonable. The last two years have been completely absurd. Professors at Lund University have stolen my cerebrospinal fluid, pictures of my brain X-ray have been sent to the United States. The people behind these things seem to be a small group of very well-educated researchers gathered at Lund University who all seem to have taken something up with me. If you add it up, it's not even hard to see how this has happened. That's the worst part. That I know I'm so fucking right and that the only thing the authorities can do is ignore me. Try to freeze me out and make me shut up. If I were to die today, I wonder what would happen. Who would perform an autopsy on my body? Who would lie to you about the cause of death? I think about things like that a lot. and that's also why I write everything here in the blog and let my friends print out and take part of it all, because if someone manages to kill me, my histora should not be forgotten or silenced. It is an effective defence and it is also a compassionate act. Although, of course, my hope is to gather so much evidence, find a good lawyer and investigator who wants to go through all the material so that those behind this can get their punishments and that it doesn't happen again. I'm not the only one who's been studied this way, I know that much. I know that there are others who meet the criteria and who are exciting. In the future, I will write a post about what characteristics put you at risk of ending up in a situation like this in healthcare, in short, they are interested in one's brains and if you are left-handed or have survived death or have different capacity in your head for other reasons, you are at risk of being experimented with without your own knowledge. Your samples and results in healthcare are shared with a number of professors and it is mainly a collaboration between Sweden and America. I'm going to write you a list of warning signs that you're "chosen" too.

My own doctor for 20 years has slimy fingers all over the place, despite his glued-on fake grin
His noble colleagues are spread across the country's inpatient institutions where you can see how the names can be easily entered into a list and several are linked to my psychiatrist's company. The men have incredible cars, luxury models that they drive around with and visit all the institutions, where the poor of society gather to be studied like monkeys in cages, without anyone knowing where they come from really. Who's put all these really rich shitholes out to male doctors in all places? Isn't it really a bit consistent with both conflict and other risks to do so? To build up an entire country's care by allowing a small corrupt group of rich, sect-like doctors to roam freely everywhere. Well. That's it, that's it. The only reason it can go on is because no son of a bitch cares or reacts. The only thing Svensson has stuck to is the constant expression "protect the fragility of society". What if this is done? No. In fact, it is exactly the opposite, but within the framework of what is known as 'protecting the fragile', it involves the public turning a blind eye and not being able to take in how bad it actually is. And what is really going on behind locked doors at institutions in Sweden. These are serious abuses, which no one listens to because it is so effective to call someone 'mentally disturbed' in that it means that you are basically being incapacitated, stupidised or deprived of any credibility or voice. It's shrewdly constructed. And it goes against all forms of human rights. You may also know that no other country has laws like this that make it so easy to take away people's lives. No other country has such strict rules or powers to forcibly and violently "treat" frail people. This applies to LPT; LVU and LVU. Laws that are all easily and in a handshake are clubbed by corrupt men in society's elite. We live in a unique country in that way, a country that can, with very simple means, ensure that you are completely clothed and connected under the slogans of 'care'. And you should also know that no other country has as many deaths in these areas as we have in Sweden- and that has been the case for a long time. Without a single person reacting. How can this come about?
I leave this question to those of you who remain passive and contribute to this being able to continue. To your participants and silent junkies who refuse to listen or take what I, and others, tell you that we have been subjected to. Then you have something to think about.

The whole thing is quite unpleasant on reflection and especially in these circumstances. I am otherwise very surprised that they even think I would shut up. They really thought so. I myself have seen the faces in people's heads when I say that I refuse to lie and that I can prove that I have support for what I claim in terms of paranormal abilities, that I can spy on various intelligence services and some other things that could easily have proved that I have mapped out a media ability that is actually quite revolutionary and also proves that I am right in the things I claim , that I am not the schitzofren because I communicate in a different way. None of these people who are appointed to try to silence me, or "care for my fragile shell" have even been interested in looking at my research. Now I know they're very well that I'm right and that they're themselves out of fear. Int eminst as I know that it will come to light that they have participated in deeply unethical experiments regarding me. In fact, I am quite sure that it will come to light, that it is only a matter of time and that my doctor may kill himself in connection with it. I have a slight concern about it, but I'll wait to call the police or the forced psychiatrist and warn that it might happen. He can hang himself or take lots of fentanyl, a bit like when Hitler took his own life. Deeply disturbing.

I have received direct threats from this doctor in recent years about income withdrawals if I do not shut up, and I have even received threats to be branded the schitzofren if I do not shut up. Maybe not the whole world, but you should know that it would mean that I could be locked up and forcibly medicated in one go without there being a single proof of it- more than that powerful men in pure revenge would want to abuse me and try to torture me to shut up. They can forget that. The whole situation is so nasty similar to what it looked like only a few years ago regarding homosexuals. All the elderly have grown up at a time when homosexuals were being beaten with prison, torture in psychiatric hospitals. You took care of the frail. Status-wise, they were compared to paedophiles and schizophrenics. A measurement has been made to see which diagnoses are seen as clusters, and it has been seen that these diagnoses were counted as the same shit. Insane, mind-destroying, sick bastards, they would be locked up and punished and punished with guilt, fines and shame. And everyone was watching. It was completely natural. to this day, a whole generation of people live in this, not many years older than me, sitting there scratching their balls and labia and asking how the hell it is even possible that those who were so incredibly ill, over a single day, got healthy just because someone suddenly removed a legal text. That's unreasonable, isn't it?
Is it that easy to change mental illness and crime?
Yes. Partly. After all, the hard work of all the deranged homos remains to try to regain dignity, stigma, pay off fines and coercive bills and try to regain some self-confidence. What "psychotic" and "shcitzofrena" are fighting for today, locked up in mental hospitals where not a single friendly person understands what's going on. The beatings, the torture, the stress. Being locked up with threats hailing over you and where your own voice is taken from you,

I hope that someone else in this fucking society sees how it is connected and reacts to how experiments can be carried out in the most refined ways in psychiatry, for example, today.
This is your fucking responsibility as human beings. Until then, you're fucking responsible for every single one of them, for the ongoing kind of concentration camps and experiments that are going on today. The crimes against people who are perfectly healthy, just a little ancestry or actually affected by the very dubious experiments of health care that are in themselves enough to drive an ordinary person to the brink of madness.