Recension; Psykolog Niklas Jörneklint Andersson


 
Uppmaning: Alla som blivit utsatta för allvarliga övergrepp, förtal, lögner i journalen, tortyr eller misshandel av Alexander Frizell Santillo eller hans kollegor på PIVA i Lund, eller övriga personer jag framöver avser att recensera- hör gärna av er. Jag har förstått att vi är väldigt många som upplever samma saker och har väldigt lika vittnesmål och som utsatts för tortyr som påminner om Hitlers auzwitch. Och att flera av oss har försökt göra oss hörda, skickat in anmälningar som aldrig hörsammas och liknande- trots att vårdskadorna vi drabbats av har präglat oss betydligt mer än anledningen till att vi hamnade på psyk. Mitt mål är att dra ihop ett samlat gäng vittnesmål och stämma skiten ur dessa satans hantlangare (som jag i och för sig hoppas spontandör av sig själv inom kort). I synnerhet är jag också intresserad av fler som upplevt att de drogats till medvetlöshet på psykiatrin och vaknat upp med fruktansvärda smärtor och blödningar i vagina, samt inre blödningar och minnesförlust, hög feber, svettningar. Eller om ni, liksom jag, fick er telefon genomgången eftersom läkare kräver tillgång till den och dessutom hackade den, eller om era hemnycklar försvunnit eller liknande avvikelser. Även underliga surrealistiskt störda saker som att med tvång enbart ges tillåtelse att röka personalens handrullade örtcigaretter av märket "Gods Bell". Alla udda iaktagelser är av värde. Jag anser det nämligen oerhört oroväckande och att det är sådana saker som i samhället måste utredas grundligt- även om vi som anklagats för att vara "psykotiska" utan anledning givetvis enkelt kastas bort som just "psykotiska". Vilket med facit i hand är det mest effektiva medlet för att fortsätta tortyr, experiment, korruption och hemliga agendor. Så har man hanterat både homosexuella, våldtäktsoffer, samer och andra psykotiska urfolk genom alla tider i det här landet. Man kallar dem sjuka i huvudet så är det ingen som bryr sig. Förutom jag. Som det verkar.


Jag tänkte starta upp en ny kategori här på bloggen där jag recenserar alla psykologer som har kommit i min närhet genom livet. Det är egentligen inte så hemskt många. De flesta kom in i mitt liv 2019 i samband, eller precis innan, min alien abduction. Allt kom alltså väldigt hastigt.
Jag har aldrig haft ett enda psykotiskt symptom eller liknande i hela mitt liv och att ett sådant skulle inträffa ett exakt klockslag genom ett amerikanskt rymdskepp tog mig verkligen på sängen. Min problematik normalt sett består av PTSD, utmattning och fysiska symptom som är väldigt lika MS men som ingen inom vården ens funderat på att utreda eftersom jag har fått höra att "jag ser för bra ut för att vara sjuk". Att se så otroligt bra ut som jag gör är naturligtvis inget enkelt, speciellt inte med tanke på hur man bemöts i samhället. Läkare föredrar helt enkelt att sätta på en, knulla skiten ur en och delta i nedbrytningen av min snygga kropp-- än att utreda hur den mår.
Det är något djuriskt med människor i dagens samhälle och ingen går att lita på om de inte har amputerat kuken eller sina egna ögon. Sådant man hoppas på varje gång man besöker vården med en allvarlig fråga. Tänk om jag idag äntligen får en kuklös, blind doktor som har stungit ut sina egna ögon för att undvika gå i obehagliga könsfällor, som direkt lyssnar på vad jag säger och analyserar mina blodprover korrekt och ser att det kan vara ett alarmerande tecken med så många vita blodkroppar. Tänk om!  Man ska aldrig ge upp tanken eller hoppet på att man en dag träffar en läkare som är pålitlig, kompetent och klarar sitt arbete. Kanske kommer en sådan dag i framtiden, men det verkar svårt och behovet av recensioner av de läkare som finns i samhället är därför mycket stort. Jag skulle säga att det är enormt. Självklart tänkte jag bidraga!

Min första recension är av en psykolog som heter Niklas Andersson som jag kom i kontakt med bara veckor innan min alien abduction då jag med bara någon dags varsel, tvingades till den klinik han arbetar på för ett IQ-test och tydligen verkade det vara sjukt bråttom för jag kan verkligen inte för mitt liv förstå varför jag som en blixt från klar himmel skulle bli kallad av staten att göra ett IQ-test med en dags varsel. Det går i min värld inte ihop överhuvudtaget.

Namn: Niklas Andersson

Utseende: Ca 1.92 m lång, ca 98 kg tung (BMI 26,6, vilket är övervikt), blå ögon som han är mycket stolt över då han fått komplimanger för dem många gånger då de är så ariskt blåa. Gillar att klä sig lite spexigt, gärna med olika strumpor i Birkenstocksandaler så att man ser lite häftig och flummig ut. På helger umgås han med sin Rockabilly-tjej som gärna klär upp sig i lite sexiga, tuffa kläder med skinn från djur eller en latexrosett i håret. Tillsammans lyssnar på hipp musik, spelar sällskapspel och umgås med rika kompisar som är bohemer och som har öppnat bohemiska affärer och bagerier i rika bostadsområden som är otroligt bohemiska och lantliga trots att alla som bor där är skitrika. Älskar kulturella saker, Mark Twain är en klar favorit även om han är död.  

Kortfattad info: Niclas har en psykologexamen, han arbetar som spion inom militären och har flera gånger ordnat med saker som han tror är medmänskliga. Detta är något man kan skryta med i hans umgängeskrets som är mycket självbelåten. Han har exempelvis tillsammans med sina kollegor låtsats infiltrera slutenpsykiatrin, trots att det enda som hände där var att Niclas kompis Alexander Frizell Santillo gick ihop i en pakt om att försöka hitta flickor att förgripa sig på i hemlighet. Niclas kan via sin position nämligen hitta sådana då han gör utredninga för Hitlers praktskapelse som i Sverige en gång fick namnet "Försäkringskassan". Genom avancerad elektronisk utrustning såsom att montera GPS på patienters bilar, kan han stalka flickor som kommer till hans mottagning och stråla dem med vapen för Mind Control och få dem in på slutenpsyk där Alexander kan söva dem med starka mediciner och våldta dem när de har somnat. För det får Niclas pengar och information av Alexander. Dynamiken killarna emellan är rörande genomtänkt, men inte så genomtänkt att de kommer komma undan med det.

Styrkor: Arbetsplatsen. Utan tvekan. På Niclas arbetsplats finns människor som är med i sekter och hemliga sällskap med religiös underton. Man kan nära på säga att det är mer en spionfirma, än en egentlig psykologfirma som man arbetar på. Men det vet ingen. Än. Niclas är mycket stolt över sin arbetsplats och hur enkelt det är att skryta med den person man är när man är något så häftigt som psykolog.

Svaghet: Niclas går runt med en förbannelse och ett enormt ont öga på sig som en av flickorna han sålt till slutenpsyk har förbannat honom med. Plus att han suger på Wordfeud och har lägre intelligens än vissa testpersoner han utför IQ-test på. Vilket dessutom är rasistiskt. IQ-test utformades under Hitlers tid och det har visat sig vetenskapligt genom att alla svarta som gör dem räknas som utvecklingsstörda. Trots detta uppenbart felaktiga system, älskar Niclas det systemet mest av alla. IQ-testet är hans paradnummer och kuken står som en tältpinne var gång han får bedöma en människa. Underligare läggning får man nästan leta efter- men i grunden handlar det mer om att han känner en tilfredställelse på grund av att han verkligen känner sig som en riktig psykolog när han får testa andra. Det är en djupt psykologisk mekanism som han inte ens är medveten om själv. Vilket är underligt, med tanke på hans jobb. 

Min upplevelse av psykolog Niclas Anderson: Jag upplevde att han betedde sig oerhört underligt och försökte grooma mig på ett oroväckande sätt. Han ville snoka på exakt vilken väg jag körde när jag körde hem, exakt var jag bodde trots att man inte får fråga mig sådant av olika anledningar. Han sa att "han är i liknande situation som jag", utan att gå in på vad det menades och när jag frågade vägrade han svara. Några veckor senare får jag ett amerikanskt UFO i huvudet. 
Han ska iallafall ha ett plus för att han inte våldtog mig direkt och omedelbart i själva undersökningsrummet, utan att de väntade tills de fått in mig på psyk där de sövde ner mig och kunde göra vad de ville med mig utan att jag behövde vara vaken.

Betyg: Jag kan inte med gott samvete ge något betyg. Allt jag kan göra är att försöka varna andra människor så att de inte hamnar i klorna på varken Niclas eller hans kollegor. Om jag utvecklar mina förmågor bara lite till så kommer de båda snart vara dödade med voodoo och då behöver ingen oroa sig, men tills dess tänker jag gå ut med en seriös varning och uppmana alla att hålla sig därifrån.

Rekomendation alternativ karriär: Jag anser inte Niklas kompetent nog att vara psykolog i det sammanhang man satte honom i när han testade mig. Han hade passat bättre i ett mer aktivt sammanhang där han kan känna att han lever lite, gärna ett ställe där gevärspipor riktas utan minsta tvivel rakt i nacken på människor. Sådant som får sådana som Niklas att känna att det blåser i håret lite. Något spännande som gör att sådana som han gör andra saker än att förgripa sig på människor eller lura in dem i fällor.
För att ge Niklas lite tips på en bättre lämpad karriär och samtidigt få del i alla spännande förunderligheter som sker världen över, och kanske lite kött på benen gällande faktum att allt är otroligt märkligt i dagens samhälle, så skulle jag hellre tycka att en så överflödig spion som han istället kunde åka ner till ordentligt utsatta länder och göra undersökningar av medborgare. I och med alla lönnmord. Alla vet att det krävs en ordentligt uppmärksamhetstörstande psykolog med spionambitioner för att smyga på lönnmördare och att det är pinsamt och löjligt att lägga energi på sådana som mig, när det finns riktigt intressanta människor att testa psykologiskt.
Kanske en spännande resa till Libanon kunde passa Niklas bättre än att ge sig på oskyldiga flickstackare som bara vill ha det lugnt och stilla i livet och slippa blanda sig med andra människor. Är det så jävla mycket begärt att få vara ifred?

"Tre lönnmord har skett i Libanon på bara sex månader: En pensionerad överste, en frilansfotograf – och förra veckan en förläggare. Mordet på förläggaren Lokman Slim skedde bara veckor efter att han i en intervju anklagat den syriska regimen – och Hizbollah – för explosionen i hamnen förra året. ”Han var den som kanske tydligast av alla pekade ut faran mot nationen”Lokman Slim – förläggaren lönnmördad i Libanon (expressen.se)


Alternativt kanske en karriär inom slaktspionage kan fungera, om Niklas vill hålla sig i landet där hans ariska ögon möter så mycket beundran. För även här finns det områden som jag anser mer intressanta att utforska, än att försöka gräva i skallen och livmodern på oskyldiga flickstackare som utsatts för försäkringskassans köttkvarn eller vad man ska kalla funktionen- vilken alltså dessutom leder rakt in på psyk för tvångsinjektion med nervgifter som har samma uppsättning som vårt legendariska Novitjok. Kanske mosar de bara semlor. Ingen vet och det är därför Niklas sannolikt skulle trivas bra som slakterispion. 

"Efter att ha granskat drygt 140 timmar smygtaget filmmaterial från Rögla slakteri polisanmäler nu länsstyrelsen fyra identifierade personer med kopplingar till verksamhetem"
Länsstyrelsen gör fyra polisanmälningar mot Rögla slakteri (ystadsallehanda.se)Exhortation: Anyone who has been subjected to serious abuse, slander, lies in the journal, torture or ill-treatment of Alexander Frizell Santillo or his colleagues at Piva in Lund, or other people I intend to review in the future- please let us know. I understand that there are very many of us who experience the same things and have very similar testimonies and who have been subjected to torture reminiscent of Hitler's auzwitch. And that several of us have tried to make ourselves heard, sent in notifications that are never heeded and the like- even though the care injuries we suffered have characterized us far more than the reason why we ended up on the psych. My goal is to pull together a bunch of testimonies and sue the hell out of these damn henchmen (who I in and of itself hope spontaneously die of themselves soon).
In particular, I am also interested in more people who have experienced that they were drugged to compassionate psychiatry and woken up with terrible pains and bleeding in the vagina, as well as internal bleeding and memory loss, high fever, sweating. Or if you, like me, had your phone reviewed because doctors require access to it and also hacked it, or if your home keys disappeared or similar abnormalities. Even strange surreal is disturbed things like forcibly only being allowed to smoke staff hand-rolled herbal cigarettes of the brand "Gods Bell". All odd sightings are of value.
 I find it extremely worrying and that these are the things that need to be investigated thoroughly in society- even if those of us accused of being 'psychotic' for no reason are, of course, simply thrown away as 'psychotic'. Which, with hindsight, is the most effective means of continuing torture, experimentation, corruption and secret agendas. This has been the case with homosexuals, rape victims, Sami people and other psychotic indigenous peoples throughout the ages of this country. You call them sick in the head, nobody cares. Except me. As it seems.

I was going to start up a new category here on the blog where I review all psychologists who have come in my vicinity through life. There aren't really that many. Most came into my life in 2019 in connection, or just before, my alien abduction. So it all came very quickly.

I've never had a single psychotic symptom or similar in my entire life and that one would occur at an exact time through an American spaceship really took me by surprise. My problem normally consists of PTSD, exhaustion and physical symptoms that are very similar to MS but which no one in health care even thought about investigating because I have been told that "I look too good to be sick". To look as incredibly good as I do is of course nothing simple, especially considering how to be treated in society. Doctors simply prefer to put on one, fuck the shit out of you and participate in the breakdown of my good-looking body-- than to investigate how it feels.
There is something animalistic about people in today's society and no one can be trusted unless they have amputated the cock or their own eyes. Things you hope for every time you visit health care with a serious issue. Imagine if today I finally get a cockless, blind doctor who has stung out his own eyes to avoid going into unpleasant sex traps, who directly listens to what I say and analyzes my blood tests correctly and sees that it can be an alarming sign with so many white blood cells. Think again! You should never give up the thought or hope that one day you see a doctor who is reliable, competent and able to do his job. Perhaps such a day will come in the future, but it seems difficult and the need for reviews of the doctors found in society is therefore very great. I'd say it's huge. Of course I was going to contribute!

My first review is by a psychologist named Niclas Andersson who I came into contact with just weeks before my alien abduction when I with just some day's notice, was forced to the clinic he is working at for an IQ test and apparently it seemed to be a sick hurry because I really can not for my life understand why I as a bolt from the clear sky would be called by the state to do an IQ test with a day's notice. It doesn't make any sense in my world.

Name: Niklas Jörneklint Andersson

Appearance: About 1.92 m tall, about 98 kg heavy (BMI 26.6, which is overweight), blue eyes that he is very proud of as he received compliments for them many times because they are so Aryan blue. Likes to dress a bit spexy, preferably with different socks in Birkenstockandals so that you look a bit cool and fuzzy out. On weekends he hangs out with his Rockabilly girl who likes to dress up in some sexy, tough clothes with skins from animals or a latex bow in his hair. Together listen to hip music, play board games and hang out with rich friends who are bohemians and who have opened bohemian shops and bakeries in rich neighborhoods that are incredibly bohemian and rural even though everyone who lives there is rich. Love cultural stuff, Mark Twain is a clear favorite even if he's dead.

Brief info: Niclas has a psychology degree, he works as a spy in the military and has several times arranged for things that he thinks are humane. This is something one can boast about in his social circle that is very complacent. For example, he and his colleagues have pretended to infiltrate closed psychiatry, even though the only thing that happened there was that Nicla's friend Alexander Frizell Santillo joined forces in a pact to try to find girls to abuse in secret. Niclas can find them through his position when he does the investigation for Hitler's magnificent creation, which in Sweden was once named "Försäkringskassan". Through advanced electronic equipment such as mounting GPS on patients' cars, he can stalk girls who come to his clinic and beam them with weapons for Mind Control and get them into the closed psych ward where Alexander can sedate them with strong medications and rape them after they have fallen asleep. For that, Alexander's money and information will be given to him. The dynamics between the guys are touchingly thought through, but not so well thought out that they will get away with it.

Strengths: Workplace. Undoubtedly. At Nicla's workplace there are people who are part of sects and secret societies with religious undertones. You could almost say that it's more of a spy ing firm than an actual psychology firm that you work for. But no one knows. Than. Niclas is very proud of his workplace and how easy it is to boast about the person you are when you are something so cool as a psychologist.

Weakness: Niclas walks around with a curse and a huge evil eye on himself as one of the girls he sold to the terminal lychee has cursed him with. Plus he sucks on Wordfeud and has lower intelligence than some test subjects he performs IQ tests on. Which is also racist. IQ tests were designed during Hitler's time and it has been proven scientifically by all blacks who make them count as retarded. Despite this obviously flawed system, Niclas loves that system most of all. The IQ test is his parade number and his cock stands like a tent peg every time he gets to judge a human. Stranger orientation scares you look for- but basically it's more about him feeling a satisfaction because he really feels like a real psychologist when he gets to try others. It's a deeply psychological mechanism that he's not even aware of himself. Which is strange, considering his job.

My experience with psychologist Niclas Anderson: I felt that he behaved extremely strangely and tried to groom me in an alarming way. He wanted to snoop on exactly which road I drove when I drove home, exactly where I lived even though you can not ask me such for different reasons. He said that "he is in a similar situation to me", without going into what it meant and when I asked he refused to answer. A few weeks later, I get an American UFO in my head.
At least he's going to have a plus because he didn't rape me directly and immediately in the examination room, but they waited until they got into me in the psych ward where they sedated me and could do whatever they wanted with me without me having to be awake.

Rating: I can not in good conscience give any rating. All I can do is try to warn other people so that they don't get into the clutches of either Niclas or his colleagues. If I develop my abilities just a little bit more then they will both soon be killed with voodoo and then no one has to worry, but until then I intend to go out with a serious warning and urge everyone to stay away.

Recommend alternative career: I don't consider Niklas competent enough to be a psychologist in the context he put him in when he tested me. He would have been better suited in a more active context where he can feel that he lives a little, preferably a place where rifle barrels are pointed without a doubt straight in the neck of people. Things that make people like Niklas feel that the wind blows in the hair a bit. Something exciting that makes people like him do other things than to abuse people or lure them into traps.
To give Niklas some tips on a better suited career and at the same time get part of all the exciting strangeness that takes place around the world, and perhaps a little meat on the bones regarding the fact that everything is incredibly strange in today's society, so I would rather think that such a redundant spy as he could instead go down to properly vulnerable countries and do surveys of citizens. With all the assassinations. Everyone knows that it takes a proper attention-seeking psychologist with spy ambitions to sneak up on assassins and that it is embarrassing and ridiculous to put energy into people like me, when there are really interesting people to test psychologically. Perhaps an exciting trip to Lebanon could suit Niklas better than to go after innocent girls who just want it quiet and quiet in life and not have to mix with other people. Is it so fucking much to ask for to be left alone?  
"Three assassinations have taken place in Lebanon in just six months: a retired colonel, a freelance photographer – and last week a publisher. The murder of publisher Lokman Slim came just weeks after he accused the Syrian regime – and Hezbollah – in an interview of the explosion in the port last year. "He was perhaps the most obvious of all to point out the danger to the nation," Lokman Slim – the publisher assassinated in Lebanon (expressen.se)

Alternatively, a career in slaughter espionage might work, if Niklas wants to stay in the country where his Aryan eyes meet so much admiration. For here, too, there are areas that I find more interesting to explore, than trying to dig into the skull and uterus of innocent girls who have been exposed to the social insurance service's meat grinder or what to call the function- which, therefore, leads straight into the psyche for forced injection of nerve toxins that have the same set as our legendary Novitjok. Maybe they're just squishing semlor. No one knows and that's why Niklas would probably enjoy himself as a slaughterhouse spy.

 

"After reviewing more than 140 hours of surreptitious footage from rögla slaughterhouse, the County Administrative Board is now reporting to the police four identified persons with links to the activities"
The County Administrative Board makes four police reports against Rögla slaughterhouse (ystadsallehanda.se)

 

In particular, I am also interested in more people who have experienced that they were drugged to compassionate psychiatry and woken up with terrible pains and bleeding in the vagina, as well as internal bleeding and memory loss, high fever, sweating. Or if you, like me, had your phone reviewed because doctors require access to it and also hacked it, or if your home keys disappeared or similar abnormalities. Even strange surreal is disturbed things like forcibly only being allowed to smoke staff hand-rolled herbal cigarettes of the brand "Gods Bell". All odd sightings are of value.