Vakna med vrede (och sprida ut den över hela Sverige)

Jag vaknar alltid med vrede eller ångest. 
Ett svart moln av skit ackompanjerar varje morgon, som jag vet kommer leda mig in i ännu en dag av experiment. Experiment som jag utsätts för av svenska staten som slickat lite väl hårt i rumpan på USA, och sedan behöver jag göra mig av med alla dessa känslor snabbt eftersom de gör ont och skadar mig på djupet. Det är därför jag har min metod, där jag kvickt suger åt mig alla negativa saker, sedan förpackar jag dem prydligt i tankarna, och skickar upp dem till Jupiter som ser till att de regnar ner över hela jävla Tellus, och i synnerhet över Sverige. Som är det land som för evigt är dömt till misär och utplåning efter det som jag utsatts för. För mig är det inget nytt, jag har känt så i säkert ett par år nu och insett att det är ett land som bör gå under. Jag hatar Sverige och jag hatar svenskar. Det är befogat och inte mitt fel att det blev såhär. Jag anser det faktiskt vara en rätt så adekvat, tämligen adekvat, reaktion att vara tämligen uppröd och beslutsam att aldrig någonsin vika hädan för sanningen.

Varje morgon påminns jag i samband med att jag vaknar om Alexander Santiillos tortyr av mig på psykiatrin. Jag tror att jag har fått en ganska rejäl PTSD och att jag helt enkelt får ångest och flashbacks av själva sängen. Inte på grund av någonting annat än att jag, i en sådan på sjukhuset blev våldförd på av 7 personer på psyk som alla gick alldeles för långt, ivrigt påhejade av Alexander Santillo, som sedan också fortsatte hetsjakten och såg till att den drabbade mina anhöriga och svartmålade hela mitt liv. De skadade mig mer än någon någonsin i hela mitt liv har skadat mig och då ska ni veta att jag har skadats ordentligt. Jag är helt klart rejält traumatiserad. Och sur som ättika. 

Staten har alltså godkänt att min kompis "Johan", via de kriminella forskarna Levander, har implanterat mig i vaginan med ett chip som funderar som en sändare och för över saker till en mottagare. Man kan säga att det är både ett minneskort och en elektrisk mätare som mäter de "sammandragningar" utomjordingarna orsakar mig, vilka tydligen bildar en typ av morsekod eller liknande som går att koda upp. Under normala omständigheter hade jag som tidigare sagt, naturligtvis gått och utrett om jag har MS, men i det här läget är det inte ens ett alternativ att någonsin närma mig sjukvården igen. Jag dör hellre.
 
Mätaren som Johan förde in i mig, skedde i direkt samband med ett EKG som var planerat av en kärring som heter Grufman och hennes kollegor på MAX IV och Lunds universitet som också känner Levanders. Johan ville ha exakta uppgifter för exakt sal och tid osv där jag skulle göra detta EKG.Som jag har analyserat det behövdes dessa uppgifter för att hacka systemet och koppla ihop insamlat EKG med någon form av kvantmekanik som alltså stulit hela min kropp.
Timmar efter att mitt EKG gjorts, implanterade Johan mitt underliv med ett chip, inte större än ett risgryn, som fastnade i min äggledare. Alltså för att fånga mina "hjärtslag" och överföra dem till en elektrisk variant av mig själv som "Big Tech" har hjälpt säkerhetsstjänsten att fixa.
Detta gör att jag inte längre äger min kropp, att jag dagligen blir sexuellt torterad av någon osynlig kraft som är besatt av att göra om miitt underliv till en mekanisk fjäril, som gör mig inkontinent och orsakar elektriska chocker och det är inte särledes trevligt i och med att det gör jävligt ont också om jag ska vara ärlig.
Detta kopplar även ihop den insamling av mitt DNA, samt av mina elektriska aktiviteter i hjärta/hjärna, som sjukvården redan har samlat in mot min vilja och utan min vetskap när jag vid några tillfällen utspridda över tid har varit inom vården för utredning av epilepsi, hjärnhinneinflammation och hjärtflimmer. Man har, kan man säga, skapat ett elektriskt skal av mitt inre.

Varför?
Dels är det så att det har gått ett rymdskepp i omlopp runt vår planet sedan en tid tillbaka som jag har haft kontakt med länge genom att komminicera med Spotify. Jag har inte sett det som om jag kommnuicerat med utomjordingar, snarare som om avlidna anhöriga har skickat mig meddelanden i musik och att jag har svarat dem med att skicka låtar tillbaka.
På begäran av flera länder har jag sedan valts ut för att i lönndom säljas som hora åt dessa så att de kan föröka sig. Vilket ni kan se att de gjort, inte minst i Coronan. Det är helt enkelt deras valuta. De har varit tydliga med det hela tiden, attde betalar rejält för att de fått köpa mig. Och det är alltså valutan de betalar i. En uppgradering av vårt DNA, skulle man kunna säga.  
Allt som händer på vår planet kan ni faktiskt beskylla svenska staten för. Innan ni går runt och riktar någon som helst ilska mot någon annan, kan ni rikta den i första hand mot Sverige.
Det är här alltid startade och här allting pågår. Med tanke på antalet NATO-övningar och flygplan över mitt hus har jag föga anledning att tvivla. Hela världen verkar flyga militärt över just mitt hus och det har pågått i två år nu, vilket jag dokumenterat noga och som jag tror vem som helst hade funderat över. Varför i hela friden flyger på många militärer över Sverige, och varför sker så många stora övningar just här, i Sverige som inte ens är med i NATO? För att allt luktar skit.
Enligt svensk logik beror det dock mer sannolikt på att vi har snö i Sverige. En sådan anledning får hela allmänheten att stolt förstå att det är därför alla länders militärer övar i Sverige. Det beror på snön. Inget annat är sannolikt och visst ska vi ju vara glada över all svensk snö. Bara tanken på att den är så inbjudande är rörande nog att få vem som helst att hålla käften och gotta sig i hur attraktiv all svensk snö är för världsmakternas militära övingar. Helt logiskt. Och lika logiskt är det varför det här landet är invaderat av korruption och fulspel. Och varför jag behöver åtgärda det.

Utomjordingar är oavsett inget man leker med, och att systematiskt och dessutom statligt försöka framkalla experiment som avser att "sälja" människor till utomjordingar i hemlighet, det äcklar mig på djupet. att dessutom vara modig nog att vilja skriva om det och att de de facto har en uppgjord valuta i form avcoronan för att betala. På svenska heter vår valuta just corona- vilket inte alla mina internationella läsare kanske känner till, liksom faktumet att utomjordingarna tar i princip allt fullkomligt bokstavligt och skapar otroligt fascinerande pusselmed hjälp av att ta allting direkt på orden. Att det dessutom har skett på ett så utstuderat sätt att det är svårt att förklara utan att åter igen bli klassad som knäpp i huvudet, i ett syfte att göra mig mindre trovärdig. Och känslan att ingen tror en är grym att uthärda. Det här är alltså godkänt av staten, och topphemligt. Ni ska ju inte tro att men direkt skyltar med att man säljer kvinnor till utomjordingar för coronas för att de ska kunna föröka sig med oss, det kanske ni kan begripa själv.

Oavsett utomjordingar eller inte, så har jag blivit utsatt för ett ordentligt övergrepp inne på psykiatrin och sjukvården har på andra vis också dokumenterat att prover och liknande har hanterats på sätt som inte är varken lagliga eller godkända av mig.
Det är alltså flera bitar av olika trauman, och så är det allt det etiska att förhålla sig till.
Att jag vet att om man verligen hamnar i den här situationen, det spelar ingen roll vem man är, så kommer ingen någonsin att tro en. Det i sig är för mig en rejäl varningssignal i vår demokrati. Det ska inte kunna gå till såhär. En befolkning ska inte kunna utnyttjas på det här sättet, inga röster ska tystas och ingen ska behövas rekryteras till varken säkerhetstjänst eller utomjordiska avelsexperiment mot sin vilja. 
Hur det ens är möjligt beror på att vi i Sverige har lagar från nazitiden som underlättar kraftigt om man vill experimentera med människor utan att det avslöjas. Inom svensk psykiatri är detta ingenting nytt, och det är extremt oroväckande för mig att svenskar generellt aldrig vill ens ta i vad riktiga brottsoffer försöker berätta. Man vill inte lyssna på någon annan än psykopat-Löfven och hans äckliga feta kollegor som en efter en visar sig vara allvarligt bristfälliga.
Att systematisk tortyr och plågsamma försk har pågått bakom låsta dörrar inom svensk psykiatri och vård är långt i från nytt. Sverige har en lång tradition av detta och mängder av experiment som avslöjas först när alla offer redan dött. Hur kan ni som bara står och tittar på låta det ske?
När människor skriker rakt ut till er vad som är hela jäkla problemet och dessutom har goda bevis för att det finns anledning att reagera, varför lyssnar då inte den där allmänheten som alltid påstår sig bry sig så jävla mycket om de "sköra"?  De "sköra" som försöker tala. Varför lyssnar ingen på dem som säger att de blir sköra för att de blir utsatta för misshandel och övergrepp av de "starka" läkarna? Är inte det rätt så allvarligt? Är det inte något vi borde ta på största allvar?
Tydligen, och sorgligt nog, är det få som verkar bry sig. Varpå jag, trots rädsla för repressalier, inte har något annat val än att åtminstone avlägga mitt vittnesmål offentligt.

Lista på de spioner/medverkande inom svenska myndigheter som orsakat mig detta:
Niclas Andersson- psykolog på Susanokliniken
Mark Barnes - spion från USA som jobbar på Fsk
(Eventuellt Helena Grufman - läkare som gav mig Betablockerare som nära på dödade mig, men det kan också ha berott på Johans implantat att jag reagerade så på betablockeraren)
Levander - fd läkare 
Johan Ericsson - implanterade mig (också spion som dessutom också "råkat" sälja uppgifterna till GRU för ännu lite extra pengar i kassan vilket tydligen orsakade mig rejäla bekymmer)
Alexander Santillo - Johans kompis, tog emot mig på psyk och drev mig nära på till vansinne och död för att kunna injicera mig med Haloperidol ochsom sedan verkade som drivande individ för att ringa runt och sprida skitsnack om mig i syfte att förstöra mitt liv av flera olika anledningar
Jonas Nilsson- Advokat

Mediciner som under mars-april 2019 gavs och tvingades i mig för att skapa en typ av "matrix"-symbolik.
Betablockerare- orsakade mig 32 graders kroppstemp och en nära döden upplevelse efter att jag provat halva dosen första gången. Jag är idag ganska säker på att jag faktiskt blev utsatt för ett regelrätt mordförsök. Haloperidol- orsakade mig 42 graders kroppstemp bara några veckor efter att jag i princip dött av Betablockerarna. 


Varför just jag?
Förutom att jag verkar ha utomjordiskt DNA och ha levt ett helt liv i synkronisering styrt av någon okänd kraft, så finns det andra faktorer som kan verka simpla men som inte är det.

Jag har levt länge på flykt och utanför samhället utan att på minsta sätt tappa balansen 
Jag är vänsterhänt
Jag har ända sedan jag var jätteliten kunnat både telekinesi och telepati
Jag kan prata med djur
Jag har PTSD
Jag har ospecificerade elektriska rubbningar i både hjärnan och hjärtat
Jag är otroligt intelligent både avseende IQ och EQ
Jag är högutbildad inom många områden som absolut är gynnsamma inom både militärteknik och utomjordisk kommunikation
Jag har ett liv med omständigheter som gör att jag sannolikt hade förväntats sitta och hålla käften om allt 

Jag har nära på ingenting jag bryr mig om i livet eftersomallt slets ifrån mig redan för ungefär 15 år sedan då jag flydda från en man som försökt mörda mig. Det enda jag har att leva för är de jag älskar i mitt liv. Tar man ifrån mig dem, vilket tydligen är otroligt och oroväckande enkelt efter ett par dagar på psyk, kan man enkelt föreställa sig att jag skulle bli utom mig av sorg. Samtidigt skulle man i experiemntet kunna studera "telepatisk" överföring mellan mig och mina anhöriga (inte minst då man studerar våra utomjordiska DNA) som alltså slets ifrån mig i en redan planerad aktion som utfördes med svenska statens godkännande. Jag fick också höra att man hoppades att studera det och att jag sedan skulle ta livet av mig av sorg så att inget kom ut. Och de försökte även driva mina anhöriga till samma sak. Genom sorg och Mind Control. Så obehaglig är sanningen. Och då har jag inte ens berättat hur jag lyckades jaga iväg demonerna.
Varje gång jag skriver ut min sanning är jag medveten om att jag riskerar så jävla mycket skit. Det är underligt vad det kan göra med en när man verkligen, verkligen vet att man har rätt.
Att självkänsla och vilja till bevisning kan göra att man i de mest absurda situationer kan övervinna allt och att man driven av rättvisa och upprättelse kan ta över hela jävla universum.
Med lite hjälp från ovan. 

Jag har också med mig att de hjältar som man ofta hyllar i efterhand är de som vågat sådant ingen annan vågat. De som upptäckt sådant ingen annan upptäckt. Trott på sig själva när ingen annan gjort det. Och de som drivits av en innerlig vilja att se till att en vidrig historia inte upprepar sig. De som kämpat mot alla odds för både andras och sina egna rättigheter. De som oftast beskrivs "vara före sin tid". Jag är medveten om att den väg jag valt är riskabel enbart på grund av att jag berättar ärligt om den. Hur sjukt det än låter så är det det enda jag gör, och det i sig är alltså tillräckligt för att jag varje dag är medveten om att det jag försöker vittna om i form av allvarliga brott jag utsatts för- enkelt kan kastas bort eller sopas under mattan genom att kalla det "psykos" eller "psykisk störning". Vilket också innebär att jag i princip skulle kunna låsas in och tvångsdrogas när som helst. Och funkar inte det så är jag ganska säker på att jag inte är helt orimlig när jag säger att jag faktiskt också kan riskera livet på andra sätt, bara genom att säga sanningen om saker. Det jag har blivit ofrivilligt indragen i mot min vilja är så omfattande och topphemligt att det säkert finns de som skulle gå både långt och listigt för att försöka göra slut på mig. 
Då kan ni ha med er att jag är en individ som är högst kapabel att hålla käft om jag hade velat. Då hade jag aldrig ens behövt vara rädd för läkare, socialtjänst, lönnmördare eller något annat alls.
Jag hade kunnat sitta här knäpptyst, foglig, falsk och bekväm- utan att avslöja någonting om detta. Det hade inte varit något probem alls. Att jag inte gör det är ett aktivt val grundat i att jag vet att jag kan bevisa vad jag är utsatt för. Det är ju också därför ingen reagerar i och med att ingen vill att sanningen ska komma ut- och det är ju positivt för mig som kan passa på att redogöra för hela skiten och försöka vila i att myndigheterna har trasslat in sig själv i sitt eget nät.
Jag kunde ha följt min rädsla, men jag valde att följa sanningen.

I always wake up with anger or anxiety.
A black cloud of shit accompanies me every morning, which I know will lead me into another day of experimentation. Experiments that I am subjected to by the Swedish state that licked a little too hard in the butt of the USA, and then I need to get rid of all these feelings quickly because they hurt and hurt me deeply. That's why I have my method, where I quickly suck all the negative things, then I neatly package them into my mind, and send them up to Jupiter that makes sure they rain down all over Fucking Tellus, and especially over Sweden. Which is the country that is forever condemned to misery and destruction after what I have been subjected to. For me it is nothing new, I have felt that way for sure for a couple of years now and realised that it is a country that should go down. I hate Sweden and I hate Swedes. It is justified and not my fault that it came to this. In fact, I think it is a rather adequate, quite adequate, reaction to be rather red-red and determined never to ever give in to the truth.

Every morning I am reminded when I wake up of Alexander Santiillo's torture of me in psychiatry. I think I've had quite a lot of PTSD and that I'm simply getting anxiety and flashbacks from the bed itself. Not because of anything other than that, in one of those in the hospital, I was raped by seven people in the psych ward who all went far too far, eagerly cheered on by Alexander Santillo, who then also continued the hot pursuit and made sure that it affected my relatives and blackened my whole life. They hurt me more than anyone in my life has hurt me and I want you to know that I've been seriously injured. I'm definitely really traumatized. And sour as vinegar.

The state has thus approved that my friend "Johan", through the criminal researchers Levander, has implanted me in the vagina with a chip that thinks like a transmitter and passes things over to a receiver. You could say that it is both a memory card and an electric meter that measures the "contractions" the aliens cause me, which apparently form a type of Morse code or similar that can be encoded. Under normal circumstances, as I said before, I would of course have gone and investigated whether I have MS, but at this point it is not even an option to ever approach healthcare again. I'd rather die.

The meter that Johan brought into me took place directly in connection with an ECG that was planned by a named Grufman and her colleagues at MAX IV and Lund University who also know Levanders. Johan wanted precise data for the exact room and time, etc. where I would do this ECG. As I have analysed it, this data was needed to hack the system and merge the collected ECG with some kind of quantum mechanical that thus stole my entire body.
Hours after my ECG was made, Johan implanted my genitals with a chip no larger than a rice grit, which got stuck in my fallopian tube. That is, to capture my "heartbeats" and transfer them to an electric variant of myself that "Big Tech" has helped the security service fix.
This means that I no longer own my body, that I am sexually tortured on a daily basis by some invisible force obsessed with turning my genitals into a mechanical butterfly, which makes me incontinent and causes electric shocks and it is not particularly pleasant in that it hurts even if I am honest.
This also links the collection of my DNA, as well as of my electrical activities in the heart/brain, that the healthcare system has already collected against my will and without my knowledge when on a few occasions spread over time I have been in the care of epilepsy, meningitis and heart fibrillation. You have, you might say, created an electric shell of my interior.

Why?
On the one hand, there has been a spaceship orbiting our planet for some time that I have been in contact with for a long time. At the request of several countries, I have been selected to be secretly sold as a whore for them so that they can try. Which you can see they've done, not least in corona. Everything that happens on our planet, you can actually blame the Swedish state for. Before you go around directing any anger at anyone else, you can direct it primarily at Sweden.
This is where it always started and this is where everything goes on. Given the number of NATO exercises and aircraft over my house, I have little reason to doubt. The whole world seems to be flying militarily over my house and it's been going on for two years now, which I've been documenting carefully and that I think anyone would have thought about. Why on earth do many military personnel fly over Sweden, and why are so many large exercises taking place here, in Sweden that are not even in NATO? Because it all smells like shit.
According to Swedish logic, however, it is more likely because we have snow in Sweden. Such a reason makes the entire public proudly understand that this is why all countries' militaries practice in Sweden. It depends on the snow. Nothing else is likely and of course we should be happy about all the Swedish snow. The mere thought that it is so inviting is touching enough to make anyone shut up and indulge in how attractive all Swedish snow is to the military ants of the world powers. It makes perfect sense. And just as logically, that's why this country is invaded by corruption and foul play.

Aliens are no matter what you play with, and to systematically and also stately try to induce experiments that intend to "sell" humans to aliens in secret, it disgusts me in depth. to also be brave enough to want to write about it and that they de facto have a rigged currency in the form of the coronan to pay. In Swedish, our currency is called corona- which not all my international readers may know about, as well as the fact that the aliens take basically everything completely literally and create incredibly fascinating puzzles with the help of taking everything directly at the word. That it has also been done in such an elaborate way that it is difficult to explain without again being classed as crazy in the head, in order to make me less credible. And the feeling that no one thinks you're cruel to endure. So this is approved by the state, and top secret. You shouldn't think that but direct signs that you sell women to aliens for coronas so that they can multiply with us, you might understand that yourself.

Regardless of aliens or not, I have been properly abused in psychiatry and the healthcare system has in other ways also documented that samples and the like have been handled in ways that are neither legal nor approved by me.
So there are several pieces of different traumas, and that is all the ethical to relate to.
That I know that if you really get into this situation, it doesn't matter who you are, no one will ever believe you. That in itself is a major warning signal for me in our democracy. I don't want it to be like this. A population should not be able to be exploited in this way, no voices should be silenced and no one should be recruited to either the security services or extraterrestrial avelse experiments against their will.
How this is even possible is because we in Sweden have laws from the Nazi era that greatly facilitate experimentation with people without it being revealed. In Swedish psychiatry, this is nothing new, and it is extremely worrying to me that Swedes generally never even want to touch what real victims of crime are trying to tell. You don't want to listen to anyone but psychopath Löfven and his disgusting fat colleagues who, one by one, turn out to be seriously flawed.
The fact that systematic torture and painful neglect have been going on behind closed doors in Swedish psychiatry and care is far from new. Sweden has a long tradition of this and lots of experiments that are only revealed when all the victims have already died. How can those of you who just stand by and watch let that happen?
When people shout straight out to you what's the whole damn problem and also have good evidence that there's reason to react, why doesn't that public who always claim to care so much about the "frail"? The "frail" who try to speak. Why does no one listen to those who say they are being frail because they are being abused and abused by the 'strong' doctors? Isn't that pretty serious? Isn't that something we should take very seriously?
Apparently, and sadly, few seem to care. After which, despite fear of reprisals, I have no choice but to at least give my testimony in public.

List of spies/contributors in Swedish authorities who caused me this:
Niclas Andersson, psychologist at Susanokliniken
Mark Barnes - spy from the US working at Fsk
(Possibly Helena Grufman - doctor who gave me Beta Blocker who nearly killed me, but it may also have been because of Johan's implants that I reacted so much to the beta blocker)
Levander - former doctor
Johan Ericsson - implanted me (also spy who also "accidentally" sold the data to the GRU for even a little extra money at the checkout which apparently caused me serious trouble)
Alexander Santillo - Johan's friend, received me in the psych ward and drove me close to madness and death in order to inject me with Haloperidol and then served as a driving individual to ring around and spread about me in order to ruin my life for a variety of reasons
Jonas Nilsson- Lawyer

Medications that in March-April 2019 were given and forced into me to create a type of "matrix" symbolism.
Beta-blockers caused me 32 degrees of body temperature and a near-death experience after I tried half the dose the first time. I'm pretty sure today that I was actually the victim of a real assassination attempt. Haloperidol caused me a 42-degree body temperature just weeks after I basically died of the Beta Blockers.

Why me?
In addition to appearing to have extraterrestrial DNA and having lived a lifetime of synchronization controlled by some unknown force, there are other factors that may seem simple but are not.

I have lived for a long time on the run and outside society without losing my balance in the slightest
I'm left-handed.
Ever since I was really small, I've been able to do both telekinesis and telepathy.
I can talk to animals
I have PTSD
I have unspecified electrical disorders in both the brain and the heart
I am incredibly intelligent both with regard to IQ and EQ
I am highly educated in many areas that are absolutely beneficial in both military technology and extraterrestrial communication
I have a life with circumstances that make me likely to sit and shut up about everything

I have almost nothing I care about in life because everything was ripped from me about 15 years ago when I was running from a man who had tried to kill me. The only thing I have to live for is the people I love in my life. If you take them away, which is obviously incredibly and alarmingly easy after a couple of days in the psych ward, you can easily imagine that I would be beside myself with grief. At the same time, the experiemnt could study "telepathic" transmission between me and my relatives (not least when studying our extraterrestrial DNA) which was thus torn from me in an already planned action carried out with the approval of the Swedish state. I was also told that it was hoped to study it and that I would then kill myself with grief so that nothing came out. And they also tried to push my relatives to the same thing. Through grief and Mind Control. That's how unpleasant the truth is. And then I haven't even told you how I managed to chase the demons away.
Every time I print out my truth, I'm aware that I'm risking so much shit. It's strange what it can do to you when you really, really know you're right.
That self-esteem and willingness to prove can enable you to overcome everything in the most absurd situations and that you can take over the whole fucking universe in the most absurd situations and that you are driven by justice and vindication.
With a little help from above.

I also have with me that the heroes that are often celebrated in hindsight are those who have dared such things no one else has dared. Those who discovered such things no one else discovered. Believed in themselves when no one else has. And those driven by a fervent will to ensure that a vile story does not repeat itself. Those who fought against all odds for the rights of others and their own. Those most often described "being ahead of their time". I am aware that the path I have chosen is risky simply because I tell you honestly about it. As sick as it sounds, that's all I do, and that in itself is enough because every day I'm aware that what I'm trying to testify to in the form of serious crimes I've been subjected to can easily be thrown away or swept under the carpet by calling it "psychosis" or "mental disorder." Which also means that I could basically be locked up and forcibly drugged at any time. And if that doesn't work, I'm pretty sure I'm not completely unreasonable when I say that I can actually risk my life in other ways, just by telling the truth about things. What I have become involuntarily embroiled in against my will is so extensive and top secret that there are certainly those who would go both far and cunningly to try to finish me off.
Then you can have with you that I am an individual who is most capable of shutting up if I wanted to. Then I would never even have had to be afraid of doctors, social services, assassins or anything else at all.
I could have sat here quietly, docile, false and comfortable without revealing anything about this. There would have been no probe at all. The fact that I don't is an active choice based on knowing that I can prove what I'm exposed to. That's also why no one reacts because no one wants the truth to come out, and that's a good thing for me, who can take the opportunity to account for the whole thing and try to rest in the fact that the authorities have entangled themselves in their own web.
I could have followed my fears, but I chose to follow the truth.