Ryggdrasils äventyr; Now look at your own creation

En löjlig naiv bild jag ritade på ett klädesplagg för en 10 års sedan.
Så barnslig var jag. Löjlig, patetisk, naiv. Blomsterspråk överallt och tydligen också en varelse som gör det helt okej att förfölja, trakassera och kränka ohämmat. Det mest intressant är ändå att jag inte ens ritade Yggdrasil när jag ritade den här bilden, vilket de som förföljt mig har dragit sina egna slutsatser om. Och sålt mig löpande till folk som inte ska ha med mitt liv att göra. Vilket tex resulterade i att man till och med gick så långt i sitt "konstnärliga sjukvårdande" att man alltså STAL och sålde min egen jävla ryggmärgsvätska för att man tyckte det stämde så bra med nervsystemet som ju ser ut som ett träd om man vecklar ut det. och sedan försökte lönnmörda mig när det uppenbarligen gick lite för bra.
Det är PINSAMT. Ni har lekt med saker ni inte borde ha lekt med. Fan ta er allihop. Jag förlåter ALDRIG detta. Är det någon som har psykos så är det den sekt som sitter och styr den här skiten, de mest mäktiga människorna inom det folk går runt och tror är "välfärd".
Samma jävlar som skickat ut Greta i det här spelet (som för övrigt blev helt meningslös så fort hon tappade oskulden- hur äckligt det än låter så är det sant). Vad skulle hon ut för?
Tror inte folk att makthavarna vet exakt hur det står still med vårt klimat, betydligt mer än vad allmänheten vet? Jag skulle anse att det är perversionen att se en psykisk sjuk tonårig flicka med Jesus-komplex, försöka läxa upp makthavare i ett politiskt spel är en större anledning.
Exempelvis för att det snabbt och lätt kan maniulera med ett mängder med människors syn på politik. Tex att man från demokraternas sida ville ha en plan för att störta Trump, tex genom att skicka en snorunge föratt skälla ut honom över saker han med största sannolikhet redan känner till. Det är vad samhället skulle drivas till, en opinionsbildning långt ifrån klimatkamp, ett politiskt fulspel. Tänk om Greta visste det själv. Inte en jävel bryr sig om vad hon säger, de bryr sig om att hon drivs att spela teater utan sitt eget vetande.
Det man inte heller tänker på är att om en vanlig unge som inte har stenrika och kända föräldrar, beslutar sig för skolstrejk så riskerar man att bli av med sina barn eller betala böter om de inte går till skolan. Detta har hänt flera gånger under de år Greta har fått strejka och propagera för saker som i Sverige leder till att barn blir omhändertagna av myndigheter.
Föräldrar som tillåtit sina hemmasittare (det är nämligen till skillnad från vad media försöker hävda, väldigt många barn om inte alls mår bra i skolan) att sitta hemma har gett höga böter och tvingats till samtal med socialtjänst och polis. Hur tänker man i allmänheten gällande det? Varför gäller inte det Greta?
Och i övrigt är det rätt tydligt, nu i pandemi när skolorna tvingas stänga, att det kanske är läge att sluta döma ut eller skapa en sjuk form av politiskt polariserad segregerig, som förmodligen mest gäller statens schitzofrena paranoja att behöva säga till mängder med föräldrar som man berövat ungar, livsåskådning, fri vilja och värdighet, eller anklagat för saker som isolering, skolstrejk eller fan vet vad man gör för att undslippa mobbning eller idioter- att säga att det kanske har varit värre att man erbjuder barn en uppväxt i en slags polisiär fasciststat som inte kan tänka helhetligt eftersom allt egentligen bara handlar om makt och pengar.
Jag kan ge tusen exempel på hur det här hänger samman för politisk maniuplation.
Och hur vidriga religiösa spel som också pågår i sammanhanget. Hur infekterad den här jävla soppan är. Det är patetiskt. Patetiskt och olagligt.

Och så den jävla Tegnell eller vad fan han heter som skickas ut för att deklarera att "tredje vågen" är här och sjunde inseglet väntar. Och inte en enda jävel ser vad dem sysslar med. Hur referenserna till religionen ständigt återkommer på ett närmast sjukt sätt. För ser man det för tydligt, ja då är det nära att man blir psykotisk eller troende. Det kunde man ju kanske sagt istället då, att gud är tillbaka och är rejält förbannad på folk och ställer krav på mängder med förändringar.
Men istället  har man hellre valt att skicka ut och lyssna på en torr och tillplattad gubbjävel som börjar veckan med att förklara att coronan sjunker, och dagen efter ökar den, på onsdagen står vi i både andra och tredje vågen. Ändå verkar han så skenheligt trovärdig att folk fan har tatuerat in hans fula jävla ansikte på sina egna kroppar. Och så klagar man på både Kina och Ryssland, vad är sjukast beteende i en bofolkning- allvarlgit talat. Tatuera in en ful jävel som man inre ens vet vad han håller på med i all propaganda. Det är som att tatuera in Hitlers bästa kompis.
Kul att leva med det när sanningen kommer ut. Vilket jag hoppas den gör innan den normala handläggningstiden i Sverige. I och med att Sveriges egna kriminella verksamhet mot medborgare,  inte brukar föras upp i ljuset förrän alla offer och ansvariga är döda. 
Och allt jag gör, det är att hoppas att dem drunkar. I sitt eget korkade, fula spel där miljarder pengar tvättasi lönndom genom vaccin och mängder med miljarder som plötsligt skramlar till från "kriskassor" världen över som ingen verkar ha sett förrän nu.
Där mängder med obehagliga korrupta saker sker bakom kulisserna medan allmänheten är hjärntvättade nog att sitta och klaga över skitsaker som att man inte kan resa på solsemester tio gånger om året eller gå på after work och dricka sig full och i en klubb för inbördes beundran tala om hur duktig man är på sitt jobb. Sådant svenskarna tydligen behöver för att ha en mening med sitt liv. Inte konstigt så många som 1 av 3 vuxna har depression om det är meningen med livet för dem.

De senaste dagarna har någon telepatiskt försökt varna mig för att de snart kan tortera och sätta dit mig för "förtal" också om jag inte håller käften. På samma sätt man i media pytsar ut fina slipade tekniker som används i flera andra länder (men tydligen absoluuuuut inte här).Hur det på flera platser används hot och förtryck för att tysta vittnen för förfärliga brott utförda av staten själv. Det är ingen som helst skillnad på det land vi lever i eller de metoder som nyttjas här.
Jag tänker tyvärr att jag inte bryr mig ens om jag skulle anklagas för förtal. Att det kanske är det enda sättet jag kan få en utredning av mitt ärende som jag vet kommer visa att jag har rätt.
Att jag är utsatt för något så fel, korrupt och olagligt att det inte ens borde gå att anklaga mig för förtal eftersom det borde ligga i allas intresse, för rikets jävla säkerts skull, att utreda vad det är som hänt. Det är så jag tänker. Jag tänker inte bara på mig själv, det ska ni ha jävligt klart för mig. Jag kräks nästan bara jag tänker på alla de stackars människor som är offer för dessa experiment som pågått oupphörligen sedan Hitler implementerade metoden i svensk välfärd. Min korta vistelse på psyk visade mig tydligt att jag inte är ensam om att vara en bricka i rika mäns spel. Jag är långt ifrån den idiot man tror, och jag är obeveklig i mitt krav på att det jag utsatts för utreds ordentligt så att vi kan få en ändring. Jag skiter blankt i om det får bli en patetisk skrämseltaktik angående "förtal" som leder dit. Vuxna människor... att det skulle behöva gå såhär långt. Det är för helvete pinsamt. 

"Yggdrasil har tre rötter. Den första går till människornas (Midgård) och gudarnas hemvist (Asgård), den andra till jättarnas hemvist (Jotunheim eller Utgård) och den tredje till underjorden (Nifelheim), på trädets norra sida. Under var och en av dessa rötter finns en brunn. Under den första roten ligger Urdarbrunnen (”ödesbrunnen”) där gudarna håller sina ting, under den andra Mimers brunn, visdomens och kunskapens källa, och under den tredje föds älven Vergelmer. De tre nornorna Urd, Skuld och Verdandi bor vid asken Yggdrasils rötter, invid Urdarbrunnen, där de hämtar det vatten och den vita sand med vilka de sedan översköljer Yggdrasils rötter för att hindra dess stam och grenar att vissna. Det var i Yggdrasil som Oden offrade sig själv genom hängning för att lära sig runornas hemlighet." Yggdrasil – Wikipedia


Det fascinerar mig att man inom vården är så sektliknande och har ett så rörande tätt samarbete med USA att man utan minsta tvekan säljer iväg människors DNA och resultat i lönndom. Man plockar ut människor och förföljer dem, säljer dem till främmande makt och sedan sitter man och försöker täcka över det. Försöker man av mycket goda anledningar säga ifrån eller göra sin röst hörd får man bara mer och mer skit. Jag bryr mig inte ens. Jag sitter på ett av århundradets äckligaste och sjukaste brott och jag anser att jag ska ha min upprättelse i detta och jag tänker aldrig backa från det. Vilka sviniga metoder myndigheterna än försöker använda mot mig föratt jag ska pressas till att hålal käften (det  är alltså inte enssvårt att se igenom det. En barnrumpa hade kunna lägga ihop det pussel jag har lagt utifrån de vittnesmål jag avlagt, därför tänker jag aldrig ge mig i detta.
Jag vet att det finns bevismaterial överallt och att om någon fet jävel hade lyft röven från sin jävla position och gjort en ordentlig utredning av detta istället för att tro att det går att tortera mig till att hålla käft om allvarliga brott, så hade det här brottet redan varit löst. Kanske hade två års flöde av patienter p¨å psyk sluppit misshandlas, kanske hade människor sluppit det här förbannade skiten som pågår inom vår "omsorg". Bakom låsta dörrar som inte en jävel får insyn bakom. 

Ni kan ju föreställa er hur det är för andra "psykiskt sjuka" som spärras in utan möjlighet att försvara sig mot läkarna som ges möjlighet att förgripa sig på dem, droga dem medvetslösa, lobotomera och tortera, om jag på 6 dagars fick hela mitt liv krossat av psykiatrin och Alexander Santillo mfl, som även försört livet för min anhöriga. Och då är jag ändå tämligen intelligent, van vid systemet och har en kriminologiutbildning som inte bara gör att jag kan utreda saker adekvat, jag har även kunskaper om vad som borde vara ens rätt i det här samhället.
Om jag inte ens blir tagen på allvar, då ska jag säga er att det här problemet är ENORMT. Allt medan allmänheten psykas att faktiskt delta som förövare genom att de inte ens får insyn eller möjlighet att ta del av vad det egentligen är som pågår på våra låsta institutioner.

En mycket målande och träffsäker intervju publicerades igår i SvD och jag kan säga att den grep tag i mig ordentligt. Det här borde inte ens kunna pågår i vårt land. Om folk inte böjrar inse att detta är ett högst pågående koncentrationsläger (jag överdriver inte ens) som man driver inom slutenpsykiatrin ochflera andra tvångsinstitutioner eller åtgärder- så kommer det kunna pågår för all framtid. Det kommer kunna drabba era egna barn. Tänk på det.

Och läs den här intervjun så kanske ni får ett annat perspektiv på de "sköra" som torterats att bli "sköra". Och hur man fortsätter jaga dem, plåga dem på alla sätt man kan. Och det allmänna föraktet för hittepå-diagnosen "schitzofreni" som tydligen förändrats med tiden och ja.. alltså jag mår så jävla illa av att läsa den här intervjn. Jag vet inte ens vart jag ska börja.
Läs själva.
Han släpptes ut efter mer än 30 år på mentalsjukhus med en nyckel i handen | SvD

Hur som helst så är det nära på rörande att se hur stalkad jag har varit genom livet.
Allt jag har gjort har övervakats. Jag vet inte riktigt hur allt har gått till. Jag vet att min teknik alltid har varit hackad utan att det är lagligt befogat. Att jag genom åren alltid på underliga sätt har "blivit av med" husnycklar utan rimlig förklaring och jag tycker det är irriterande.
Man kunde bara ha frågat mig istället för att smyga på mig och förfölja mig. Men då hade jag ju å andra sidan aldrig kunnat kallas paranoid och liknande. Och det hade varit svårar eatt försöka dölja vad man gjort. Det är nära på imponerade att ha listat ut hela jävla strategin och hur man har lyckats. Fy fan vad vidrigt det är.
Inte konstigt jag har börjat hata livet och människor och att allt jag hoppas på är att alla jävla människor dör. Att jag slipper dem. Att jag får bo ensam på den här planeten med de jag älskar och att resten dör. Det är vad jag har för dröm i livet.
Från att ha gått från att enbart drömma om att få leva ifred med min trädgård och anhöriga, så är alltså min enda dröm i livet att hoppas av hela min själ att alla människor utom ett par stycken dör. Att de dör som äckliga flugor. Tack för denna önskedröm. Det är en riktig gåva att få veta hur verkligheten ser ut. 

A ridiculously naïve picture I drew on an item of clothing 10 years ago.
That's how childish I was. Ridiculous, pathetic, naïve. Flower language everywhere and apparently also a premonition that makes it perfectly okay to persecute, harass and offend uninhibited. The most interesting thing, however, is that I did not even draw Yggdrasil when I drew this picture, which those who have persecuted me have drawn their own conclusions about. And sold me continuously to people who shouldn't have anything to do with my life. Which, for example, resulted in even going so far in your "artistic medics" that you sold my own fucking cerebrospinal fluid because you thought it was so good with the nervous system that looks like a tree if you unfold it. and then tried to assassinate me when things were obviously going a little too well. 
It's embarrassing. Giverment been playing with things they shouldn't have played with. I'LL NEVER forgive this. If anyone has psychosis, it's the cult that sits and runs this, the most powerful people in what people walk around thinking is welfare. 
The same bastards who sent Greta out in this game (which, by the way, became completely meaningless as soon as she lost her virginity- as disgusting as it sounds, it's true). What was she going out for? 
Don't people think that those in power know exactly how our climate stands still, far more than the public knows? I would consider it perversion to see a mentally ill teenage girl with a Jesus complex, trying to lecture those in power in a political game is a bigger reason.
For example, because it can quickly and easily maniulate with a lot of people's views on politics. For example, democrats wanted a plan to overthrow Trump, for example by sending a brat to scold him over things he most likely already knows. That is what society would be driven to, an advocacy far from climate struggle, a political foul play. What if Greta knew it herself? Not a son of a bitch cares what she says, they care that she's driven to play theater without her own knowledge. 
I can give a thousand examples of how this is connected to political maniuplation. And how disgusting religious games are also going on in this context. How infected this fucking soup is. It's pathetic. Pathetic and illegal.

And then the fucking Tegnell or whatever the fuck his name is sent out to declare that the "third wave" is here and the seventh seal is waiting. And not a single son of a bitch sees what they're doing. How references to religion constantly recur in an almost sick way. Because if you look at it too clearly, well then you're close to becoming psychotic or believer. You could have said that instead, that God is back and is really at people and demands a lot of changes. 

But instead, they would rather send out and listen to a dry and flattened old man who starts the week by explaining that the corona is sinking, and the next day it increases, on Wednesday we are in both the second and third waves. Yet he seems so hypocritical that people have tattooed his ugly fucking face on their own bodies. And then you complain about both China and Russia, what's the sickest behavior in a settlement- serious talk. Tattoo an ugly son of a bitch you know what he's doing in all the propaganda. It's like tattooing Hitler's best friend.
And all I do is hope they drown. In its own stupid, ugly game where billions of dollars are laundered through vaccines and lots of mailjarders suddenly rattling off "crisis coffers" around the world that no one seems to have seen until now.
Where lots of unpleasant corrupt things happen behind the scenes while the public is brainwashed enough to sit and complain about things like not being able to travel on a sun holiday ten times a year or go to after work and get drunk and in a club of mutual admiration tell you how good you are at your job. Things the Swedes apparently need to have meaning in their lives. No wonder as many as 1 in 3 adults have depression if that's the point of life for them.

In the last few days, someone has been telepathically trying to warn me that they could soon torture and frame me for "slander" even if I don't shut up. Similarly, in the media, fine polished techniques used in several other countries (but apparently absoluuuuut not here) are being crafted. How threats and oppression are used in several places to silence witnesses for appalling crimes committed by the state itself. There is no difference whatsoever between the country we live in or the methods used here.
I'm afraid I don't even care if I'm accused of defamation. That maybe that's the only way I can get an investigation into my case that I know will show that I'm right.
That I'm the victim of something so wrong, corrupt and illegal that it shouldn't even be possible to accuse me of defamation because it should be in everyone's interest, for the sake of the fucking kingdom, to investigate what happened. That's how I think. I'm not just thinking about myself. I vomit almost only I think of all the poor people who are victims of these experiments that have been going on incessantly since Hitler implemented the method in Swedish welfare. My short stay in the psych ward clearly showed me that I am not alone in being a pawn in rich men's games. I am far from the idiot you think, and I am relentless in calling for what I have been subjected to to to be properly investigated so that we can have a change. I don't give a if there's going to be a pathetic scare tactic about slander leading up there. Grown-ups... that it would have to go this far. It's fucking embarrassing.

"Yggdrasil has three roots. The first goes to the abode of men (Middle-earth) and the gods (Asgard), the second to the abode of giants (Jotunheim or Utgard) and the third to the underworld (Nifelheim), on the north side of the tree. Under each of these roots there is a well. Under the first root is urdarbrunnen ("waste well") where the gods keep their things, under the second Mimer well, the source of wisdom and knowledge, and during the third the river Vergelmer is born. The three norns Urd, Skuld, and Verdandi dwell by the roots of the box Yggdrasil, next to urdarbrunnen, where they fetch the water and white sand with which they then flood Yggdrasil's roots to prevent its stems and branches from withering. It was in Yggdrasil that Odin sacrificed himself by hanging to learn the secret of the runes." Yggdrasil - Wikipedia

It fascinates me that healthcare is so cult-like and has such a touching close collaboration with the US that it sells off people's DNA and results in secret. You pick people out and persecute them, sell them to foreign powers, and then you sit and try to cover it up. If you try to speak up or make your voice heard for very good reasons, you just get more and more shit. I don't even care. I am sitting on one of the most disgusting and sickest crimes of the century and I believe I should have my redress in this and I will never back down from it. Whatever scumbag methods the authorities are trying to use against me to pressure me into hollowing my mouth (so it's not even hard to see through it. A baby's butt could have put together the puzzle I've put together based on the testimonies I've given, which is why I'm never going to get into this.
I know there's evidence everywhere and that if some fat son of a bitch had lifted his ass from his fucking position sch done a proper investigation of this instead of thinking it's possible to torture me into shutting up about serious crimes, then this crime would already have been solved. Maybe two years of flow of patients in the psych ward wouldn't have been beaten up, maybe people would have avoided this damn that's going on in our care. Behind locked doors that a son of a bitch doesn't get visibility behind.

You can imagine what it is like for other 'mentally ill' people who are locked up without the possibility of defending themselves against the doctors who are given the opportunity to abuse them, drug them unconscious, lobotomise and torture, if I had my whole life crushed with 6 days' notice, as well as my relatives. And then I am still quite intelligent, used to the system and have a criminology education that not only allows me to investigate things adequately, I also have knowledge of what should be one's right in this society.
If I am not even taken seriously, then I will tell you that this problem is ENORMOUS. All while the public is psyched to actually participate as perpetrators by not even being given transparency or the opportunity to see what is really going on in our locked institutions.

A very painting and accurate interview was published yesterday in SvD and I can say that it grabbed me properly. This shouldn't even be possible in our country. If people don't bend to realize that this is a highly ongoing concentration camp (I'm not even exaggerating) that you run in inpatient psychiatry and several other forced institutions or measures, it could go on forever. It's going to affect your own children. Think about it.

And read this interview and you might get a different perspective on the "frail" tortured to become "fragile." And how to keep chasing them, torment them in any way you can. And the general contempt for the find-and-find diagnosis of "schitzofrenia" that apparently changed over time and yes. I mean, I feel so fucking sick reading this intervjn. I don't even know where to start.
Read for yourself.
He was discharged after more than 30 years in a mental hospital with a key in his hand | Svd

Anyway, it's almost touching to see how stalked I've been throughout my life.
Everything I've done has been monitored. I don't really know how it all happened. I know my technology has always been hacked without it being legally justified. That over the years I have always in strange ways lost house keys without reasonable explanation and I find it annoying.
You could have just asked me instead of sneaking up on me and stalking me. But then, on the other hand, I could never have been called paranoid and the like. And it would have been hard to hide what you've done. It is almost impressed to have figured out the whole strategy and how to have succeeded. Damn, that's disgusting.
No wonder I've started hating life and people and that all I'm hoping for is that all the fucking people die. That I don't have to do them. That I get to live alone on this planet with the people I love and the rest die. That's my dream in life.
From going from just dreaming of living in peace with my garden and relatives, my only dream in life is to hope with all my soul that all but a few people die. That they die like disgusting flies. Thank you for this pipe dream. It's a real gift to know what reality looks like.